Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Πυρά Πεταλωτή κατά Βενιζέλου – ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ

«Πυρά» κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και των ηγεσιών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε ο Γιώργος Πεταλωτής, με αφορμή τους επικεφαλής («ανθρώπους του τουρκικού προξενείου» τους αποκαλεί) των ψηφοδελτίων στη Ροδόπη.
Η απόφαση της Ιπποκράτους να τον κατατάξει σε μη εκλόγιμη θέση είναι προφανές ότι εξόργισε τον Γιώργο Πεταλωτή, που σε δήλωσή του εκφράζει την πικρία του που ούτε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ούτε κανένα άλλο από τα κεντρικά στελέχη της Ιπποκράτους, δεν τον πήραν ούτε ένα τηλέφωνο έστω διαχειριστικά, παρότι για περίπου 2 χρόνια ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Παράλληλα, σχολιάζοντας τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στο νομό κάνει λόγο για επικεφαλής – ανθρώπους του τουρκικού προξενείου. Συγκεκριμένα σε μήνυμά του που απέστειλε με sms σημειώνει: «Ανακοινώθηκαν οι λίστες και στη Ροδόπη. Και OK ας αφήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Είναι ένας δημοκράτης άνθρωπος, κεντροαριστερός και θέλει εκπροσώπηση στον τόπο του. ...
Να ψηφίσει Χατζηοσμάν, ΠΑΣΟΚ, Καραγιουσούφ ΣΥΡΙΖΑ ή Ιλχάν (Δημοκρατική Αριστερά);;; 
Όλα προϊόντα του τουρκικού προξενείου. Μόνο η ΝΔ έχει χριστιανό. Ντροπή. Και σε όσους κεντρικούς που στον κυβερνητικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, που υπερασπιζόταν τα πάντα δεν πήραν ούτε ένα τηλέφωνο έστω διαχειριστικά».
Πηγή ΕΡΤ

Για να λυθούν οι «παρεξηγήσεις»!

Η ανάρτηση της Piazza del Popolo «Πυρά Πεταλωτή κατά Βενιζέλου – ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ» είναι αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ! Οπότε όλα τα γραφόμενα αφορούν τους δημοσιογράφους της κρατικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης. Βέβαια η ανάρτηση από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ έχει «κατεβεί», αλλά η Piazza την έχει κρατήσει από τον συγκεκριμένο ιστότοπο.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.