Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικές! Το μεγάλο «ΟΧΙ» είναι κοντά: Κατάσκοποι, δοσίλογοι, ρουφιάνοι, ραγιάδες, νέο-γερμανοτσολιάδες, στήσανε «παζάρι κάτω από την Ακρόπολη»! Αντισταθείτε!


Η Γερμανία  χρωστάει στην Ελλάδα 1.300 δις και κάνει και τον «τιμητή»!  
Οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικές! 

Το μεγάλο «ΟΧΙ» είναι κοντά!

Κατάσκοποι, δοσίλογοι, ρουφιάνοι, ραγιάδες, νέο-γερμανοτσολιάδες, στήσανε «παζάρι κάτω από την Ακρόπολη»! 
Αντισταθείτε!
Η Γερμανία μας χρωστάει 510 έως 575 δις, μόνο για το «κατοχικό δάνειο», σύμφωνα με το περιοδικό Επίκαιρα!
Επίσης, ο Ρόλφ Μέρκελ συγγενής της κ. Άγκελα Μέρκελ (?) ήταν ο αρχικατάσκοπος των Γερμανικών μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα (Siemens-Telefunken)  και είχε απελαθεί το 1940!
Το Γερμανικό περιοδικό Stern έδειξε,  ότι τα γερμανικά χρωστούμενα είναι περίπου 300 δισ. και αν υπολογιστούν και οι τόκοι, τότε το ποσό αγγίζει τα 370 δισ.
Ο Ζακ Ντελπά ο Γάλλος  οικονομολόγος και σύμβουλος του κ. Σαρκοζί,  στην γαλλική Εφημερίδα «Ηχώ»,  είχε δηλώσει ότι η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα 757 δις!
Σε μήνυση, που έχει κατατεθεί εναντίον της κ. Μέρκελ - Κάσνερ!   και της Γερμανίας, στον Οικονομικό Εισαγγελέα κ. Γρηγόριο Πεπόνη και στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου, τονίζεται ότι η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα 1.300 δις!
Η  γέννηση ενός νέου «Σταλινο-Χίτλερ»:  
Η κ. Μέρκελ - Κάσνερ, η κόρη του λουθηρανού πάστορα Χορστ Κάσνερ και της δασκάλας Χέρλιντ Κάσνερ γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1954 στο Αμβούργο. Λίγο μετά τη γέννησή της, ο πατέρας της ανέλαβε θέση σε εκκλησία της Ανατολικής Γερμανίας.
Έτσι η οικογένεια μετακόμισε στο Τεμπλίν, 80 χιλιόμετρα περίπου βόρεια του Βερολίνου. Η Άνγκελα Μέρκελ έζησε μέχρι το 1990 στην σοσιαλιστική Γερμανική Λαϊκή Δημοκρατία! Εκεί ενστερνίστηκε τον Σταλινισμό!.

Όπως οι περισσότεροι μαθητές, έτσι και η Μέρκελ - Κάσνερ,  ήταν μέλος της επίσημης νεολαίας του σοσιαλιστικού κόμματος, της Ελεύθερης Γερμανικής Νεολαίας (FDJ). Με την πτώση του «τείχους» πέρασε «απέναντι» και θυμήθηκε τον «παγγερμανισμό και τον Χίτλερ. Το ανατολικογερμανικό παρελθόν της η Μέρκελ διέφερε από τους "κλασικούς" βουλευτές του CDU. Ενώ οι συνομήλικοι της βουλευτές στηρίζονταν στις κλίκες που είχαν δημιουργήσει στα χρόνια τους στην Χριστιανοδημοκρατική Νεολαία ("Junge Union"), η Μέρκελ στηρίζονταν αποκλειστικά στον καγκελάριο Χέλμουτ Κολ (οι εφημερίδες της περιόδου εκείνης την χαρακτήριζαν "το κορίτσι του Κολ"). Στην συνέχεια «κάποιος» κάρφωσε τον κ. Κόλ και Σόιμπλε για παράνομη «χρηματοδότηση»! Ποιος άραγε? Τι κάνει νιάου νιάου???  Έτσι τους πήρε το κόμμα και  φτάσαμε στην νέα «παγγερμανίστρια κ. Μέρκελ.

Σύμφωνα,  με εκτενή ανάλυση,  του περιοδικού «Επίκαιρα», η Γερμανία μας χρωστάει 510 έως 575 δις μόνο για το «κατοχικό δάνειο», τονίζει  το περιοδικό Επίκαιρα (11-10-2012)! Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο  ότι ο Ρόλφ Μέρκελ συγγενής της κ. Άγκελα Μέρκελ (?) ήταν ο αρχικατάσκοπος των Γερμανικών μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και ήταν στέλεχος της Siemens – Telefunken!  Τα ίδια έγιναν και το 1940. Η κ. Αγκελα Μέρκελ, υιοθέτησε το όνομα Μέρκελ, από τον σύζυγο κ. Ούλριχ Μέρκελ,  από τον πρώτο της γάμο και δεν είναι το επίθετο της οικογένειάς της το γένος της που είναι  Κάσνερ! 
Η δράση του κ. Ρόλφ Μέρκελ, έγινε αντιληπτή στις Ελληνικές υπηρεσίες και ο κ. Μανιαδάκης τον απέλασε το 1940!
Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό  Stern,  η Γερμανία είναι αυτή που χρωστάει στην Ελλάδα για τις καταστροφές και τις θηριωδίες κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, συνολική 370 δις (λίγα λέει)!. Το γερμανικό περιοδικό Stern τόνισε ότι η Γερμανία δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις από την Ελλάδα, καθώς με “απλά μαθηματικά” είναι ξεκάθαρο ότι το Βερολίνο είναι αυτό που χρωστάει στην Αθήνα από καταστροφές και τις θηριωδίες κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!
Σύμφωνα με νέα Μήνυση  κατατέθηκε στον  κ. Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος  κ. Πεπόνη Γρηγόριο με αρ. πρωτ. 279/6-8-2012 και στις 318/8-10-2012 και στις 9 -10-12 στν Εισαγγελία Αρείου Πάγου οι συνολικές οφειλές της Γερμανίας είναι 1300 δις!  Η νέα μήνυση είναι εναντίον της  κ. ΄Αγκελας Δωροθέα Μέρκελ, εναντίον της Τρόικας , του κ. Τόμσεν Πόουλ, για παράνομη κατοχή της Ελλάδας , εναντίον των τραπεζιτών,  για απάτη, εναντίον της Γερμανίας ζητάμε τα 1,3 τρις, και κατά των τραπεζών δολοφόνων 2900 πολιτών.
Μια Νέα Σεισάχθεια θα σώσει τους πολίτες… και την κοινωνική συνοχή.
Κάθε μέρα αυτοκτονείται – δολοφονείται και ένας πολίτης! Να συλληφθεί ο κ. Τόμσεν Πόουλ, η κ. Μέρκελ Άγκελα και οι διοικητές των τραπεζών!.
 «Λεφτά υπάρχουν αλλά τα έχουν οι τραπεζίτες και ολιγάρχες,
παράνομα στην Ελβετία,  Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Αμερική, Κέιμαν Νησιά κλπ…
και η Γερμανία μας χρωστάει 1,3 τρις, αλλά κανείς, δεν τα ζητάει επίσημα».
Σύγχρονη ρήση
Η μήνυση στρέφεται και κατά των : Άγκελα Μέρκελ, Πόουλ Τόμσεν (ΔΝΤ), Ματίας Μορς (ΕΕ) και Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ), για παράνομη ωμή επέμβαση στα εσωτερικά της Ελληνική Δημοκρατίας, για «κατασκοπία»,  για εκβιασμό της Ελλάδας, πρόκληση νέων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, νέας γενοκτονίας και άλλες αξιόποινες πράξεις, όπως προσπάθεια αποσταθεροποίησης της Δημοκρατίας. Ο κ. Τόμσεν αυτή την στιγμή είναι στην Ελλάδα και μπορεί να συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου». Ο κ. Τόμσεν παράνομα επισκέπτεται Υπουργεία και υπηρεσίες,  εκβιάζει Υπουργούς να «πάρουν και άλλα μέτρα», τα οποία δεν θα μας βγάλουν από το πρόβλημα,  αλλά θα μας χώσουν σε βαθύτερο πρόβλημα, όπως όλοι ομολογούν!
Η όλη δήθεν  κρίση είναι μια καλοστημένη κομπίνα, για να σωθούν και να πλουτίσουν οι ιδιώτες τραπεζίτες  και να χρεωθούν τα Κράτη, τα οποία οδηγούνται παράνομα σε υποτέλεια. Οι μεγάλες δυναμεις θα αγοράσουν την Ελλάδα αντί πινακίου φακής!  Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην δήθεν Ελληνική οικονομική κρίση,  πρέπει να διωχτούν και με τον νόμο περί «εσχάτης προδοσίας» και με τους νόμους περί απάτης, δολοφονίας – αυτοκτονίας εκατοντάδων πολιτών, κατάχρηση εξουσίας κλπ…
Αποκάλυψη σοκ: Στα Κάιμαν νησιά πίνει τον καφέ του ο κάθε «αεριτζής τραπεζίτης» κ. Λάτσης ( ο 7ος πιο πλούσιος διεθνώς)  και εδώ τα τσιράκια του οι «τραπεζοϋπάλληλοι» αντικαθιστούν τους βασανιστές της χούντας, εκβιάζοντας τον κάθε πολίτη να υποθηκεύσει την ελάχιστη περιουσία του για να την κατασχέσει ( «τράπεζες» = κέντρο εκβιαστών – δολοφόνων), όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να πάρει πίσω και τα 214 δις το κράτος από τις τράπεζες και να φτιάξει ειδικά προγράμματα συγκέντρωσης οφειλών υπερδανεισμένων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων! Να κλείσουν τα μισά τραπεζικά υποκαταστήματα και να μετατεθούν οι τραπεζοϋπάλληλοι σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, να δουν πως βγαίνουν τα λεφτά του αγρότη και εργάτη, τον οποίο εκβιάζουν να του πάρουν το σπιτάκι του. Ο κ. Λάτσης, Ελβετός υπήκοος (?)  χώρισε την τράπεζα στα δύο και τις μετοχές τις μεταβίβασε στους απογόνους του. Να ερευνηθεί η νομιμότατα των μεταβιβάσεων, αν πληρώθηκαν φόροι κλπ… Επίσης η περίπτωση «αγοράς» της Αγροτικής» από τον πριν λίγο «μη έχοντα ρευστότητα» κ. Σάλλα μόνο μια καραμπινάτη απάτη μπορεί να είναι, όπως γράφει η Εφημερίδα η « Η Ελλάδα αύριο» (1 Αυγούστου 2012). Να ερευνηθούν οι πτυχές πώλησης της Αγροτικής.
Οι δανειολήπτες ασφυκτιούν και έχουν μετατραπεί σε σκλάβους των τραπεζιτών με ανεξέλεγκτες μελλοντικές εξελίξεις (τύπου Τυνησίας, Αιγύπτου).Δικαστήριο «Κούρεψε» 92% χρέος δανειολήπτη! Το κούρεμα χρέους δανειολήπτη σε ποσοστό 92,46% από το σύνολο των οφειλών αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Χανίων.
Υπάρχει λύση:
  1. Έντοκα γραμμάτια εσωτερικού  ετήσια, διετή, τριετή, που θα μαζέψουν περίπου 35 δις, με επιτόκιο περίπου 4,5% θα μας σώσουν από την «δήθεν στάση πληρωμών»!
  2. Χρονική επιμήκυνση της αποπληρωμής όλων των δανείων, των υπερδανεισμένων με χαμηλό επιτόκιο. Μείωση του συνόλου των δόσεων για όλα τα δάνεια και κάρτες, δόσεις στην εφορεία,  στο 1/3 του μηνιαίου μισθού του πολίτη.  
  3. Επιμήκυνση του χρόνου καταγγελίας της σύμβασης δανείων και ρυθμίσεων (η οποία περιπλέκει την πίεση στους δανειολήπτες). Κούρεμα δανείων τουλάχιστο  53% και για ανέργους έως και 99% !
  4. Συγκρότηση ενός πόλου κρατικής Ελληνικής τράπεζας και ενός πόλου ιδιωτικής!
  5. Κατάσχεση ακινήτων ν του εξωτερικού αν δεν είναι νόμιμα και φορολόγηση με  80% των καταθέσεων σε ξένες τράπεζες που βγήκαν την τελευταία εικοσαετία έξω
  6. Σοβαρό πρόγραμμα ανάπτυξης. Οι «τροικανοί»,  δεν ενδιαφέρονται για την «ανάπτυξη, αλλά μόνο να μας δανείζουν, ώσπου να αγοράσουν οι ξένες δυνάμεις τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας (πετρέλαια, φυσικό αέριο κλπ.) αντί πινακίου φακής».
  7. Να επιστραφούν στην Ελλάδας  τα παράνομα χρήματα (περίπου 1.250  δις) που βρίσκονται στην Ελβετία, Κάιμαν νησιά, Λιχτενστάιν κλπ…
Η νέα Σεισάχθεια μπορεί να πραγματοποιηθεί… και οι πολίτες να σωθούν από την αυτοκτονία! Είναι Εθνική Ανάγκη για να αποφευχθεί το «μακελειό» που έρχεται, να ψηφιστεί νέο νομοσχέδιο «διακανονισμού οφειλών». Στο νέο νομοσχέδιο να μπουν πρόσθετες διατάξεις αυτόματου διακανονισμού με τις τράπεζες, όπως το σύνολο των δόσεων προς τις τράπεζες δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη! Έτσι μόνο θα αποφευχθεί η κοινωνική έκρηξη που έρχεται! Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μείωσε σήμερα το βασικό της επιτόκιο, στο 0,75%, δηλαδή μείωση της τάξεως του 0,25%. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για τους δανειολήπτες;
Η συγκεκριμένη μείωση του επιτοκίου της ΕΚΤ ωφελεί τους δανειολήπτες που έχουν λάβει δάνεια με κυμαινόμενο επιτόκιο συνδεδεμένο με αυτό της ΕΚΤ, αφού η δόση τους θα μειωθεί από 15 μέχρι 40 ευρώ.
Η μήνυση έχει ήδη υποβληθεί  από 9-10-2011 στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου και Εφετών και έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία με αρ. Π. 2399/2012 και έχουν ήδη αρχίσει ανακρίσεις. Νέα μήνυση έχει κατατεθεί εναντίον τραπεζιτών και άρχισαν ανακρίσεις. Επίσης η μήνυση είναι εναντίον της Τρόικας για παράνομη κατοχή της Ελλάδας και εναντίον της Γερμανίας και ζητάμε τα 1,3 τρις, που οφείλει από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο , Υποβλήθηκαν ως αποδεικτικά στοιχεία δημοσιεύματα μπλογκ, εφημερίδων, ενώσεων καταναλωτών και η επιστολή Ιερώνυμου στον κ. Λουκά Παπαδήμο. Παρακαλούμε να ζητηθούν επίσημα από την Εισαγγελία Αρείου Πάγου, τα 600 δις που είναι στην Ελβετία και τα 1,3 τρις, που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα, αντί να κυνηγάνε μόνο τον κάθε απλό πολίτη…
Καλούμε τα θύματα τους πολίτες, τους δανειολήπτες των τραπεζιτών, της Γερμανίας,  και της Τρόικας να καταθέσουν. Να αποστείλουν την μαρτυρία τους και ντοκουμέντα ή στην εισαγγελία (δικογραφία με αρ. Π. 2399/2012) ή στο ankoutsoukos@yahoo.gr
Καμιά λύπηση στους εξωτερικούς και εσωτερικούς καταλυτές της Δημοκρατίας.
Θα νικήσουμε! Υπάρχει Ελπίδα. Αντισταθείτε!
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ
Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη 15121 Αθήνα, Τηλ. 6980203968

www.koutsoukos-anastasios.gr , email. ankoutsoukos@yahoo.gr



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.