Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ο πολιτικός τραμπούκος Άδωνης Γεωργιάδης... και οι "πιστοποιημένοι τορναδόροι" της τρόικας και των τοκογλύφων δανειστών!!!

Εισαγγελικές παραγγελίες της Ανεξάρτητης (κατ' εντολή Σαμαρά) Δικαιοσύνης
Οι Εισαγγελείς και οι Δικαστές ούτε παράγουν, ούτε υπηρετούν ούτε υιοθετούν πολιτικές κρίσεις ή 
απόψεις από όπου και αν προέρχονται.
Δεν συλλαμβάνεις κάποιον επειδή στο ζήτησε ο Υπουργός με ένα Χ πολιτικό σκεπτικό 
και μάλιστα όταν προδήλως είναι φανερή η σκοπιμότητα και το σώου που στήθηκε, 
πρώτα από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και μετά από όσα επακολούθησαν.


"Στοχαστικά Γονατογραφήματα"
Θυμάστε τι έγραφαν τότε τα συστημικά ΜΜΕ: 16.03.2011 - Τορναδόρος πίσω από το e-mail του Γιάννη Σουλιώτη, της "Καθημερινής"...

Ενας 45χρονος... τορναδόρος από την Κρήτη φέρεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ως ο συντάκτης του «e-mail της χρεοκοπίας» το οποίο είχε δήθεν συντάξει ανώτατο στέλεχος τράπεζας και προανήγγειλε την οικονομική κατάρρευση της χώρας την 25η Μαρτίου.
Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ανέλαβαν να διερευνήσουν την υπόθεση γνωρίζουν ήδη τα στοιχεία ταυτότητας του συντάκτη και αναμένεται πλέον η σύλληψή του. Μέχρι χθες, εκκρεμούσε η τυπική επιβεβαίωση της ταυτότητάς του από τον πάροχο Internet. Εντολή για έρευνα έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ελένη Ράικου. Αστυνομικοί της Ασφάλειας μιλώντας χθες στην «Κ» δήλωσαν άγνοια για το εάν ο δράστης είναι οργανωμένος σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, δίχως πάντως να αποκλείουν το ενδεχόμενο. Ο 45χρονος σύμφωνα πάντα με πηγές της ΕΛ. ΑΣ., φέρεται να απέστειλε με τη μορφή ηλεκτρονικής επιστολής το e mail σε τρία blog, εκ των οποίων ένα αποφάσισε να το δημοσιεύσει. Από το σημείο αυτό κι έπειτα είναι πιθανό να προκύπτουν υπόνοιες για πολιτική εκμετάλλευση του ψευδούς e mail, καθώς για παράδειγμα διαπιστώνεται ότι διαχειριστής συγκεκριμένου blog απέστειλε το επίμαχο κείμενο σε περισσότερα από 400 παραλήπτες επιταχύνοντας τη «διασπορά» του
Τώρα έχουμε και άλλους τορναδόρους (Αν πέσει η κυβέρνηση θα πάρουμε τα λεφτά μας από τις τράπεζες), αλλά αυτοί είναι κυβερνητικοί και "πιστοποιημένοι τορναδόροι" της τρόικας και των τοκογλύφων δανειστών, και σαφώς έχουν το ακαταδίωκτο και την ανοχή της εισαγγελίας. Η παρακάτω περίπτωση δεν είναι από "λαγούς και παπαγαλάκια" του διαδικτύου αλλά επίσημοι προπαγανδιστές του μνημονίου με άπειρο χρόνο σε όλα τα έντυπα, ερτζιανά και ηλεκτρονικά μέσα της χώρας.
Βέβαια να εικάσουμε ότι θα γίνει κάτι αντίστοιχο με τον περίφημο "τορναδόρο" της Κρήτης, δεν νομίζουμε, όπως δεν έγινε και το 2010 όταν η χώρα και πάλι συκοφαντεί το επίσημα από τον τότε πρωθυπουργό με αγαστή συνεργασία με το οικονομικό επιτελείο και πιστοποιεί το από την ΕΛΣΤΑΤ.
Ψιλά γράμματα και αδιάφορα που ότι και να ακούσει ούτε και να δει ο έλληνας πολίτης δεν έχει το σθένος ούτε και τα ψυχικά αποθέματα της όποιας αντίδρασης ακόμη και της κριτικής.
"Περιμένοντας τον Αλέξις" θα ήταν ένα παρόμοιο άρθρο αλλά και αυτό δύσκολα να γραφεί και ακόμη δυσκολότερα να βρει αναγνώστες να διαβαστεί.
Εμείς επιμένουμε να δημοσιεύουμε άρθρα και απόψεις έστω και χωρίς αυτά να λαμβάνονται υπόψη από την πλειονότητα των πολιτών όσο καυστικά, αποκαλυπτικά και πολιτικά σοβαρά και εάν είναι.

Νάσος.

Ο πολιτικός τραμπούκος Άδωνης Γεωργιάδης...
Όσο μια μειοψηφία δύο αναξιόπιστων κομμάτων γαντζώνεται στην εξουσία όσο καταρρέουν οι θεσμοί, όσο η χώρα διοικείται με προεδρικά διατάγματα, τόσο πιο «φυσιολογική» γίνεται η παρουσία των τραμπούκων. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, είναι ακριβώς αυτό: το υπερφίαλο υποπροϊόν της σήψης των δύο κομμάτων εξουσίας. Είναι το πολιτικό κατακάθι πάνω στο οποίο προσπαθούν οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος να στηρίξουν τις καρέκλες τους. ...

Ο Άδωνις Γεωργιάδης την ξέρει τη δουλειά. Γνωρίζει τους κανόνες των τηλεοπτικών εμφανίσεων, ξέρει που και πως απευθύνεται: Ξερνάει φόβο για να «συνετίσει» τους απελπισμένους…

Το «επιχείρημα» του Άδωνις είναι απλό και συμπυκνώνει την κυβερνητική «στρατηγική»: «αν πέσουμε θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή η καταστροφή». Ως γνήσιο πολιτικός τραμπούκος ο Γεωργιάδης προχωρά ένα βήμα πιο πέρα και διατυπώνει συγκεκριμένες απειλές και εκβιασμούς με μόνο στόχο τον εκφοβισμό:

«Η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η δραχμή γι’ αυτό και δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες αν πέσει η κυβέρνηση», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA και ολοκλήρωσε τον εκφοβισμό λέγοντας ότι αν πέσει η κυβέρνηση «θα πάρουμε τα λεφτά μας από τις τράπεζες.Το plan b είναι η στάση πληρωμών; Θα μας το πείτε ή θα μας το κρύψετε;», συμπλήρωσε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εκλεγμένος εκπρόσωπος του λαού, προφανώς έχει δικαίωμα να λέει αυτά που πιστεύει. Δεν έχει δικαίωμα ωστόσο να λέει ψέματα. Αν, τώρα, πιστεύει αυτά που λέει, ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κρυφή ατζέντα την επανάσταση κατά της ΕΕ , τότε εκτός από πολιτικός τραμπούκος είναι και πολιτικά ηλίθιος…

Πράγμα που εμείς τουλάχιστον δεν πιστεύουμε…
Γεωργιάδης: Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μεταφέρω τα λεφτά μου στο εξωτερικό
Σφοδρή αντιπαράθεση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής ανάμεσα στον Άδωνη Γεωργιάδη και το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είπε απευθυνόμενος στον κ. Βαρεμένο ότι εάν η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «πέσει», τότε θα αποσύρει τα χρήματά του από τις ελληνικές τράπεζες και θα τα μεταφέρει στο εξωτερικό.

«Αν η κυβέρνηση θέλει να με βγάλει εκτός ευρώ θα είμαι με την κυβέρνηση των τρελών; Αν η κυβέρνηση θέλει να τινάξει τη χώρα στον αέρα θα πάμε με αυτούς; Αν είναι τρελοί στην εξουσία θα πάμε με τους τρελούς;».

Γυρνάει τότε προς τον κ. Βαρεμένο και ρωτάει: «Θα μας πείτε ποια είναι η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ λέω πως είναι η δραχμή. Το λέω ευθέως! Για αυτό και δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες. Εσύ θα τα κρατήσεις τα λεφτά σου τις τράπεζες. Αλήθεια πες στον κόσμο. Θα τα κρατήσεις; Οχι μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόλις πέσει η κυβέρνηση δεν θα μείνει φράγκο.  Θα αφήσω εγώ τα λεφτά μου να τα φάει ο Βαρεμένος;»

Πρόσθεσε δε ότι εκτιμά πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ κρατικοποιήσει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, όλες οι τράπεζες θα κλείσουν.

Στα όσα είπε ο κ. Γεωργιάδης αντέδρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος μάλιστα αναρωτήθηκε γιατί δεν έχει παρέμβει κάποια τραπεζική αρχή για τις σχετικές δηλώσεις.

Είπε δε ότι ο κ. Γεωργιάδης πάσχει από «ακράτεια λόγων».

Μάλιστα η αντιπαράθεση δεν σταμάτησε εκεί:
Βαρεμένος: Αυτό που κάνανε ξεπερνάει κάθε όριο. Παίξανε με το φόβο του κόσμου. Δεν περνάει ο φόβος κύριοι.
Γεωργιάδης: Θα μας πείτε το plan b του ΣΥΡΙΖΑ;
Βαρεμένος: Δεν θα σου πω εγώ αυτό που θες να ακούσεις εσύ.
Γεωργιάδης: Να μου πεις εσύ τι έχεις στο μυαλό σου για να είμαι σίγουρος. Γιώργο μου μην ανησυχείς για τις καταθέσεις των ανθρώπων. Οι καταθέσεις μένουν όταν υπάρχει βεβαιότητα και ασφάλεια και οι καταθέσεις φεύγουν όταν υπάρχει αβεβαιότητα. Αν σε... κόβουν οι καταθέσεις και στεναχωριέσαι για αυτά που λέει ο Γεωργιάδης ως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φέρεις τώρα στην τηλεόραση βεβαιότητα. Μπορείς να μου πεις τι θα κάνεις αν σου πει η Μέρκελ όχι; Μπορείς να μας το πεις ή μας το κρύβεις;


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.