Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ομογένεια στις ΗΠΑ γελά με Αναστασιάδη - Βενιζέλο και τους ''στολίζει'' [ρεπορτά από kalami.net/USA]

Γιά τους επισκέπτες υπουργούς της Ελλάδας, φαίνεται ότι στις ΗΠΑ υπάρχουν μόνο εβραιο-ισραηλινές Οργανώσεις. Δεν υπάρχει ελληνική Ομογένεια, δεν υπάρχουν ελληνικές Οργανώσεις. Γι' αυτό οι Ομογενείς τους ''στολίζουν'' ανάλογα.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες διπλωματών μας στις ΗΠΑ και συνεργατών του κ. Βενιζέλου, δεν έγινε κατορθωτό να κλειστεί συνάντησή του στα Ηνωμένα 'Εθνη με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μπάϊντεν ή τον υπουργό Εξωτερικών Κέρρυ. Οι ΗΠΑ γνωρίζουν την ''ποιότητα'' του αντιπρόεδρου και υπ.Εξ. και δεν θα ήθελαν να στείλουν λάθος μήνυμα στον λαό της Ελλάδας (π.χ. ότι στηρίζουν την ''διαπλοκή'').

Στον ΟΗΕ -γιά την 69η Γεν. Συνέλευση- ο εξοχ. αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Ευ. Βενιζέλος
Ο κ. Βενιζέλος μίλησε στην Γεν. Συνέλευση του ΟΗΕ, Σάββατο απόγευμα 27 Σεπτ., με θέμα: ''Τα υποβρύχια της λίστας Λαγκάρντ''.
Στη Νέα Υόρκη ήταν και ο G. A. Papandreou, γιά την Γεν. Συνέλευση του ΟΗΕ, ως πρόεδρος της ''Σοσιαλιστικής Διεθνούς''
Ο αντιπρόεδρος και υπ.Εξ., συναντήθηκε την Κυριακή 21 Σεπτ. στο ελληνικό ''προξενικό κατάστημα'' (γεν. Προξενείο) με ''φορείς της οργανωμένης Ομογένειας'', δηλ. με τους ίδιους πάντα, ολίγους και προεπιλεγμένους ''ισόβιους'', άσχετους προεδρο-παράγοντές της (τα γνωστά ''ψώνια''), που ουσιαστικά εκπροσωπούν τον εαυτόν τους, αλλά αποφεύγει (τι φοβάται;) να κάνει δημόσια ομιλία σε Ομογενείς και διάλογο μαζί τους.
Την Δευτέρα 22 Σεπτ. το πρωί, ο κ. Βενιζέλος είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο (γνωστό ως ''νεκροθάφτη της ελληνικής γλώσσας'' και ''καταστροφέα της Ομογένειας'') στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπής, όπου ο κ. αντιπρόεδρος και υπ.Εξ. πήγε ''γιά να υποβάλει τα σέβη του'' και να εκθειάσει το αρχιεπισκοπικό... ανύπαρκτο ''έργο''.
 Στις 22 Σεπτ. το απόγευμα, ο εξοχ. αντιπρόεδρος και υπ. Εξ., συναντήθηκε με εκπροσώπους Εβραϊκών Οργανώσεων, ενώ παραβρέθηκε και σε δύο ακόμα εκδηλώσεις εβραϊκού ...

ενδιαφέροντος. Επίσης, πήγε και στην δεξίωση του πρόεδρου της Τουρκίας. Εκδηλώσεις ελληνικού ενδιαφέροντος ή συνάντησή του με την Ομογένεια, δεν υπήρξαν (η μικροσυνάντηση στο γεν. προξενείο με τα ''ψώνια'', ΔΕΝ είναι ''συνάντηση με την Ομογένεια''). Τα ίδια έκανε και την προηγούμενη χρονιά στη Νέα Υόρκη ο κ. αντιπρόεδρος και υπ.Εξ.
Tα ''επιτεύγματα'' του κ. Βενιζέλου στη Νέα Υόρκη, προβλήθηκαν ως ''θρίαμβος'', από ανταποκριτές αθηναϊκών ''μνημονιακών'' ΜΜΕ.
Σημ. 1: Δεν είναι ευχάριστο γιά το ελληνικό 'Εθνος να αντιπροσωπεύεται η -μνημονιακά υπόδουλη- Ελλάδα στο εξωτερικό από αποτυχημένους πολιτικούς-διαχρονικούς υπουργούς, που παραπέμπουν σε σάπιο τριτοκοσμικό κομματικό κράτος-παρία, με ασυλία, παραγραφή, ατιμωρησία.
Σημ. 2: Αν κρίνουμε από τους πρέσβεις της Ελλάδας (στην Ουάσιγκτον και στον ΟΗΕ), την πλειοψηφία των προξένων στις ΗΠΑ και την ανυπαρξία των Γραφείων Τύπου, τότε η ελληνική διπλωματική εκπροσώπηση στις ΗΠΑ δεν είναι μόνο γιά γέλια, αλλά και γιά κλάματα.

Δύο σημαντικές ειδήσεις που ΔΕΝ ανάφεραν τα μνημονιακά ΜΜΕ Ελλάδας:
- Ο πρόεδρος ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ζήτησε από το επιτελείο του να φροντίσει ώστε να έχει αναμνηστική φωτογραφία με τον 'Ελληνα υπουργό, στο περιθώριο της 69ης Γεν. Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη ή στην δεξίωση προς τιμήν των αντιπροσωπειών χωρών-μελών.
- Ο υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρρυ ζήτησε από στελέχη του Στέητ Ντηπάρτμεντ να μελετήσουν -γιά να μορφώνονται- τα έργα των κορυφαίων της παγκόσμιας διπλωματίας: Ντ. Mπακογιάννη, G. A. Papandreou, Δ. Αβραμόπουλου και Ευ. Βενιζέλου.

Θαυμάστε και τον ''ηγέτη'' της Κύπρου, μαζί με τους κουτοπόνηρους Κυπριο-Αμερικανούς ψευτο''ηγέτες''
Στη Νέα Υόρκη γιά την 69η Γεν. Συνέλευση του ΟΗΕ και το ''γερό ποτήρι'', ο πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Τρεις συναντήσεις με εβραιο-ισραηλινές Οργανώσεις, καμία με ελληνική ή κυπριακή. 'Ηταν και ''επίτιμος πρόεδρος'' στο ''τιμητικό δείπνο'' 26 Σεπτεμβρίου, όπου τιμήθηκε το Αmerican Jewish Committee (AJC). Ως διαχρονικοί κουτοπόνηροι και δειλοί, οι ''ισόβιοι ηγέτες'' των ημιδιαλυμένων κυπριακών Οργανώσεων, στην σχετική διαφήμιση ΔΕΝ ανάφεραν ονομαστικά την Οργάνωση που τίμησαν, αλλά έβαλαν μόνο τα αρχικά της (AJC), νομίζοντας ότι έτσι θα παραπλανήσουν την Ομογένεια!!!. Δυστυχώς γι' αυτούς, η Ομογένεια γνωρίζει ότι πρόκειται γιά ασοβάρευτους γελωτοποιούς, που μόνο ζημιά κάνουν στην υπόθεση της Κύπρου.

Γιά τους ''παπατζήδες'' Κυπριο-Αμερικανούς, δήθεν ''λομπίστες'' και τα μεγάλα χάλια τους, διαβάστε εδώ.

http://www.kalami.net/2014/cosmos/veniz-anast-un.html


Τα ''φαντάσματα'' του αμαρτωλού χτες διασύρουν ακόμα τον απόδημο Ελληνισμό
Το ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ), δεν έγινε ποτέ αποδεκτό από τον απόδημο Ελληνισμό, ουσιαστικά διαλύθηκε 2008 -εξαιτίας αχρηστίας, ανικανότητας του τελευταίου προεδρείου του- τυπικά δεν υπάρχει από 2012, αλλά το ''προεδρείο'' του, εξακολουθεί να εκδίδει...ανακοινώσεις, στο όνομα του απόδημου Ελληνισμού, διασύροντάς τον. Τους συνιστούμε να ζητήσουν ψυχιατρική βοήθεια.
αδαμαντια Κλώτσα Με την ανάληψη των καθηκόντων της, η κ. γενική Πρόξενος έκανε το...αυτονόητο: Συνεύρεση -26 Σεπτ.- στο ''προξενικό κατάστημα'' με τα...''ψώνια'' της περιοχής, δηλ. ισόβιους προεδροπαράγοντες ημιανύπαρκτων, άστεγων και μη, Οργανώσεων, που εκπροσωπούν τον...εαυτόν τους, με τους οποίους η τοπική Ομογένεια γελά, αφού είναι ΜΟΝΟ γιά...''πλάκα''. Εμείς, καλωσορίζοντας την κ. Κλώτσα και ευχόμενοι καλή επιτυχία, της λέμε ότι εκεί κοντά στο ''προξενικό κατάστημα'', δηλ. στο νέο Μουσείο Tέχνης Τάμπας, υπάρχει από τον Ιούνιο η έκθεση ''ο Ποσειδώνας και η Θάλασσα'' γιά την οποίαν ούτε ''πήραν χαμπάρι'' γεν. προξενείο, πρεσβεία, αρμόδια υπουργεία Ελλάδας, τοπική Ομογένεια... Η έκθεση προβάλει την Ελλάδα. Αν αγνοούμε και την ύπαρξή της, τότε θα καταντήσουμε να παρακολουθούμε μόνο συνευρέσεις, εκθέσεις και παραστάσεις στα ''προξενικά μας καταστήματα'' (μαγαζιά) στις ΗΠΑ, με θέμα: ''Ομογενής πρόεδρος-ψώνιο, η καρέκλα και το καλάμι του''.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο υπουργείο Εξωφρενικών, γνωστό και ως ''Εξωτερικών''
Μετά την διπλωματία, δολοφονήσατε και την ελληνική γραφή - γλώσσα... Βλέποντας την ιστοσελίδα του υπουργείου σας, διαπιστώνουμε την αναφορά στις γυναίκες γενικές προξένους στις αρχές εξωτερικού, ως ''η γενικΟΣ Πρόξενος'', αντί του ορθού ''η γενιΚΗ Πρόξενος''. Υποτίθεται ότι, η δημοτική είναι η επίσημη γραφή, από 1980, επί πρωθυπουργίας Γ. Ράλλη... Σύμφωνα με Τριανταφυλλίδη και Ψυχάρη, η ορθή γραφή είναι ''η γενιΚΗ Πρόξενος''. Εσείς ΠΟΙΑ γλώσσα ομιλείτε και γράφετε; Μίγμα δημοτικής, καθαρεύουσας, απλής καθαρεύουσας;
Με την ευκαιρία, να σας συγχαρούμε γιά την άριστη επιλογή του εμβλήματος-συμβόλου της ελληνικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον στο facebook. Αισθανόμαστε, εξαιτίας σας, εθνικά υπερήφανοι και ευτυχεσμένοι στις ΗΠΑ.
Nα ακούτε 24-7 RADΙΟ.us, με ποιότητα ήχου 256-320 kbs, 24 ώρες ελληνικά.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.