Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ενώ οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ θα διαδηλώνουν στη Θεσσαλονίκη... ο αυριανός πρωθυπουργός θα απολαμβάνει στη Villa d’Este, τα σεμινάρια για τη νέα παγκόμσια διακυβέρνηση, υπό την διεύθυνση των Goldman Sachs, J.P. Morgan και του "αριστερού" σιωνιστή εγκληματία πολέμου Πέρες!!

από "σίβυλλα"
.
Ο "Κύβος ερρίφθη"...  Goldman Sachs, J.P. Morgan, ο σιωνιστής εγκληματίας πολέμου Πέρες και η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού κι αμερικάνικου κατεστημένου αποφάσισαν ότι επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι ο Άλεξ Τσίπρας.
.
Κι ενώ οι οπαδοί, μέλη και εξαθλιωμένοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θα διαδηλώνουν στη Θεσσαλονίκη, με κονέ του Γιωργάκη Παπανδρέου ο Άλεξ θα βρίσκεται στη  Villa d’Este di Cernobbio, στο πανέμορφο Κόμο.
 .
Δείτε τον κατάλογο των συμμετεχόντων: ΕΔΩ
.
Και θαυμάστε τους χώρους των σεμιναρίων, που το δελτίο τύπου επισημαίνει ότι οι συζητήσεις θα είναι με "κλειστές θύρες" και τα...
 .
συμπεράσματα "μυστικά".

========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.