Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Πιο δουλοπρεπής δεν γίνεσαι... μετά από Σπύρος και Άδωνις... απλά "πολιτικός... με "τιμή και με καμάρι μνημονιακός" !

 Είναι λυπηρό να γράφεις αρνητικά για κάποιον άνθρωπο που είχε μία λαμπρή πορεία και δυστυχώς στο δρόμο του αντάμωσε το life style και το TV show και όλα αυτά που τον κατάντησα από Σπύρο σε Άδωνι και στη συνέχεια "Μπουμπούκο" και από εκεί στην απαξίωση του πολιτικού αντίπαλου.
Από την "Ελληνική Αγωγή" (λειτουργεί ακόμη) και τις εκδόσεις Γεωργιάδη* (Βρέθηκαν 445 αποτελέσματα | Σελίδα 1 από 45) και στην συνέχεια στην πολιτική και από την ελληνικότητα στην ενδοτικότητα των μνημονίων και στην παράδοση της κυριαρχίας της χώρας μας από κράτος σε προτεκτοράτο της τρόικα και του αγγλικού δικαίου.
Το διαδίκτυο έχει τόσα πολλά που από το τελευταίο προδοτικό ολίσθημα δεν έχει γυρισμό στο αρχικό ελληνοπρεπές ξεκίνημα. Η ιστορία αυτού του ανθρώπου πέρασε στις μαύρες σελίδες της.
Η εθελούσια υποταγή και το προσκύνημα στα τέσσερα δεν έχουν άλλους χορηγούς εκτός μίας εφήμερης καρέκλας και πολλές και ατελείωτες ώρες στα τηλεβίζια έως να έρθει το πλήρωμα του χρόνου να τον τοποθετήσεις εκεί που του αξίζει: Στην χλεύη αρχικά και στην συνέχεια στην λήθη...
Σημείωση*: Δύο ακόμη ς ήταν οι έλληνες εκδότες ο "Κάκτος" και ο "Ζήτρος" που είχαν σχεδόν ολόκληρες σειρές της αρχαίας ελληνικής γραμματείας (μετά ακολούθησαν και άλλοι)


Άδωνις: Με τιμή και με καμάρι έχω ψηφίσει όλα τα μνημόνια

«Έχω ψηφίσει όλα τα μνημόνια», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, 
Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή και συμπλήρωσε:

«Τα ψηφίζω με δόξα, με τιμή και με καμάρι από το πρώτο».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Μητρόπουλο, ανέφερε:

«Με πολύ θεατρικό τρόπο μας διαβάσατε τον όρκο μας στην τρόικα. Η αλήθεια είναι ότι όρκος προς την τρόικα δεν έχει υπάρξει. Έχει υπάρξει μία συμφωνία με την τρόικα».

«Δεν ξέρω αν το ψηφίσατε», του απάντησε ο κ. Μητρόπουλος και ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε:

«Πρώτα από όλα κύριε Μητρόπουλε, παρακαλώ πολύ μην με προσβάλετε. Έχω ψηφίσει όλα τα μνημόνια. Τα ψηφίζω με δόξα, με τιμή και με καμάρι από το πρώτο».

 
Δείτε και αυτό : 4 χρόνια μνημόνιο... Απόλυτη γελοιοποίηση του Σαμαρά από τον πρώην υφυπουργό του Ν. Νικολόπουλο: Στα τέσσερα. Θα σου δείξει ο Γιάννης...
Σχετικό: Τέσσερα χρόνια κι ακόμη κυκλοφορούν ελεύθεροι
 


Δείτε το βίντεο

«Δεν ξέρω αν το ψηφίσατε», του απάντησε ο κ. Μητρόπουλος και ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε:

«Πρώτα από όλα κύριε Μητρόπουλε, παρακαλώ πολύ μην με προσβάλλετε. Έχω ψηφίσει όλα τα μνημόνια. Τα ψηφίζω με δόξα, με τιμή και με καμάρι από το πρώτο».

Δείτε λοιπόν στο βίντεο για πιο πράγμα ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ο Άδωνις :





 Το παραπάνω http://youtu.be/HXVIt7h_ACg?t=6m44s δένει με το: http://youtu.be/eDaflW87HSo?t=24m και κάντε την σύγκριση και την αξιοπιστία του ανθρώπου που θέλει να έχει και την ελληνική αγωγή και παιδεία.

Για τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.