Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Στους δρόμους (ξανά) οι συνταξιούχοι (pics-vid)

Η κυβέρνηση ζητά ψήφο εμπιστοσύνης και οι συνταξιούχοι να… ζήσουν «Άρπαξαν αυτοί, πληρώνουμε εμείς» λένε στην κάμερα του Newsbomb συνταξιούχοι
Στους δρόμους βγήκαν για άλλη μία φορά οι συνταξιούχοι, οι οποίοι βλέπουν τις συντάξεις τους να μειώνονται συνεχώς.  

Αυτή την ώρα, όλες οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις πραγματοποιούν παναττικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, όπου στις 10:30 είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ζητώντας να μπει τέλος επιτέλους στην περικοπή των συντάξεων, αλλά και να γίνει άμεση επαναφορά των δώρων. ...
DSC 4084
Αυτή την ώρα οι συνταξιούχοι πορεύονται προς το Μέγαρο Μαξίμου για να φωνάξουν "όχι" στις περικοπές.
magkoura
Λιποθύμησε ηλικιωμένος 
Ένας συνταξιούχος λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος, την ώρα που έδινε «μάχη» για τη σύνταξή του, με το μόνο "όπλο" που ουσιαστικά διαθέτει τη φωνή του και την παρουσία του στα συλλαλητήρια.
lipo
«Άρπαξαν αυτοί, πληρώνουμε εμείς»
Την αγανάκτησή της στην κάμερα του Newsbomb εξέφρασε μία συνταξιούχος, η οποία όπως υποστήριξε δεν εμπιστεύεται πλέον κανένα πολιτικό πρόσωπο. «Άρπαξαν αυτοί, πληρώνουμε εμείς», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα κεντρικά αιτήματα των συνταξιούχων είναι:
Καμία περικοπή σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, άμεση επαναφορά των δώρων και του επιδόματος αδείας για όλους.
Επίσης, επαναφορά του ΕΚΑΣ στους κάτω από 65 χρόνων. Αμεση έκδοση κύριων και επικουρικών συντάξεων. Επαναφορά των προγραμμάτων λουτροθεραπειών και κοινωνικού τουρισμού. Αμεση συνταξιοδότηση στους επαγγελματίες που θεμελιώνουν δικαίωμα.
Κάλυψη σε φάρμακα, ιατρικές εξετάσεις, θεραπεία δωρεάν σε όσους το έχουν ανάγκη, χωρίς προϋποθέσεις και προαπαιτούμενα.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.