Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Κύρτσος διαπομπεύει Σα(χλα)μαράδες: «Επιπλέον ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ μέτρα 5 δις οφείλει να πάρει η κυβέρνηση»

Την εξωραϊσμένη κατάσταση που θέλει να παρουσιάζει η κυβέρνηση, κατέρριψε σήμερα στο ΣΚΑΙ, μετά και το ναυάγιο του Παρισιού, ο Γιώργος Κύρτσος. «5 δισ. οριζόντια μέτρα ακόμα οφείλει να πάρει η κυβέρνηση» δήλωσε προσθέτοντας ότι ήταν λάθος η προαναγγελία εξόδου της χώρας στις αγορές.
«Λάθος που δόθηκαν τα χρήματα στους ένστολους και τους δικαστικούς» πρόσθεσε επίσης, υποστηρίζοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι δεν πρέπει να εφαρμόζονται οι δικαστικές αποφάσεις, γιατί βλάπτουν την οικονομία!!! Ενώ τα έβαλε και με το Σύνταγμα λέγοντας, ότι δεν μας βολεύει. Συγκεκριμένα είπε ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ «με βάση το Σύνταγμα του (δεν ξέρω πότε) θα διαχειριστούμε το ολοκληρωτικό οικονομικό αδιέξοδο;».
Εκεί λοιπόν, που θα βγαίναμε από τα Μνημόνια, την έξοδο στις αγορές και τα πλεονάσματα ο Γ. Κύρτσος αποδέχθηκε ότι «είναι η ώρα της αλήθειας» για την κυβέρνηση που πρέπει να βγει να πει την σκληρή αλήθεια.
Το πολιτικό δίλημμα που τίθεται στην κυβέρνηση, λοιπόν σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή της είναι:
«Ή βρίσκει το κουράγιο και την κυβερνητική πλειοψηφία να συνεχίσει στην ίδια πορεία, τη  συνέχιση την πολιτική της, αλλιώς να δώσουν τα κλειδιά της χώρας στο ΣΥΡΙΖΑ».

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.