Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Αφού "οργίστηκε" κι ο Ιερώνυμος με το νεκροταφείο "Μεσόγειος"... μήπως είναι η ώρα ν' αποκαταστήσει η κυβέρνηση τις διπλωματικές της σχέσεις με την Συρία;

Πατριαρχείο Αντιοχείας (Δαμασκός - Συρία), 28 Οκτώβρη 2012: "Έχει μεγάλη Τιμή αυτή η Σημαία για τη Σοσιαλιστική Αραβική Δημοκρατία της Συρίας"!

Για την Ελλάδα και τον Ιερώνυμο, τι τιμή έχει;
Λέμε...
Γιατί όλοι μιλούν για το ανθρωπιστικό ζήτημα και κανένας δεν βάζει το ουσιαστικό ζήτημα: την "αραβική άνοιξη made in usa", την αμερικάνικη Αλ Κάιντα, το αμερικάνικο "ισλαμικό κράτος", με τους λακέδες (Τουρκία, Ισραήλ, Σαουδική Αραβία και πρωτίστων Ευρωπαϊκή Ένωση...)!
Ο Αβραμόπουλος ανέλαβε να "πείσει" τον Πατριάρχη Αντιοχείας Ιγνάτιο Δ΄, ώστε να προδώσει τους Ορθόδοξους της Συρίας, μετά τη γνωστή διακήρυξη των Χριστιανών της Συρίας: «Με όλη μας της καρδιά καλούμε τους πιστούς Χριστιανούς της Συρίας να μην εγκαταλείψουν την αγαπημένη μας χώρα, παρά τη βία, τη δυστυχία, την εκκένωση που προωθούν»… (Γνωστή σε ορισμένα ανεξάρτητα blogs κι όχι από τα ΜΜΕ και δημοσιογράφους Υπηρεσίας)
Νίκο Κοτζιά... έτσι τιμάει το Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας, στη "δικτατορία" του Άσαντ, τη μέρα της Γυναίκας! Η νέα κυβέρνηση θα κάνει άρση της απέλασης από την Ελλάδα της πρέσβειρας της Συρίας; Γιατί διατηρούμε αναίτια "εμπόλεμη" στάση απέναντι στη φίλη Συρία; Ποιους εξυπηρετεί αυτή η πολιτική;  

Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.