Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2015

Βρήκαμε επιτυχώς το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, που κανείς δεν το πίστευε!! Θέμα: Εκτίμηση: 58% ΟΧΙ, 42% ΝΑΙ ®

Σε συνέχεια από τα: 
Τελικά αποτελέσματα: «Όχι» 61,31% - «Ναι» 38,69% στο δημοψήφισμα
Διαβάστε και τα παρακάτω σχετικά:

Θα διαψευστούν οι πληρωμένοι ψευτοδημοσκόποι, για άλλη μια φορά, που δείχνουν δήθεν ντέρμπι μεταξύ του «ναι» και του «όχι», για το δημοψήφισμα της Κυριακής

Τι δείχνουν οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα 

 aw2

Διεθνής Επιτυχία του Στοχασμός και Πολιτική

Βρήκαμε επιτυχώς το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, που κανείς δεν το πίστευε!!
Όταν όλα τα ΜΜΕ προπαγάνδιζαν ότι η διαφορά ΟΧΙ και ΝΑΙ ήταν μόνο μισή μονάδα, μόνο ο Νάσος Ζαγγογιάννης δημοσίευσε την αλήθεια της σοβαρής εκτίμησης για το αποτέλεσμα.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στα Αγγλικά για να πληροφορηθούν όλοι οι ξένοι.

Θέμα: Εκτίμηση: 58% ΟΧΙ,    42% ΝΑΙ ®

Η Ελλάδα ψηφίζει την Εθνική της Ανεξαρτησία.Οι ξένοι φοβούνται πιο πολύ, την απόφαση των Ελλήνων για Εθνική Ανεξαρτησία Μη φοβάστε δεν θα συμβεί τίποτα μετά το μεγάλο ΟΧΙ.Το ΟΧΙ θα γίνει το φωτεινό παράδειγμα για όλους της λαούς της γης.
 Εκτίμηση: 58%ΟΧΙ,    42% ΝΑΙ® 

Θα διαψευστούν οι πληρωμένοι ψευτοδημοσκόποι, για άλλη μια φορά,  που δείχνουν δήθεν  ντέρμπι μεταξύ του «ναι» και του «όχι», για το δημοψήφισμα της Κυριακής.  «Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ',  ελευθερούτε δεπαίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τεπρογόνων` νυν υπέρ πάντων ο αγών». Παιαν Σαλαμινομάχων. 

Ανάλυση: Η φοβία προς τους πολίτες δεν πέρασε.Η συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ του ΟΧΙ θύμισε μέρες Ανδρέα Παπανδρέου!Το κλείσιμο των τραπεζών, τελικά δεν τάραξε τους πολίτες αντίθετα τους ενίσχυσε. Παρατηρήσατε ότι δεν συνέβη κανένα επεισόδιο έξω από τις τράπεζες, παρά τις ευχές του ΣΚΑΙ και ΜΕΓΚΑ να γίνουν επεισόδια.Ο «Πήλιος Γούσης,  ο Άδωνις Γεωργιάδης,  φέρεται να δηλώνει ότι αυτός παρακάλεσε τους Γερμανούς να κλείσουν οι τράπεζες για να χρεοκοπήσει η χώρα. Ο κ.Γεωργιαδης,  θαέπρεπε να είχε ήδη συλληφθεί για Εθνική Προδοσία, αλλά αυτό μπορεί να γίνει και μεθαύριο… !
Οι ετεροδημότες δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν, λόγω οικονομικών προβλημάτων και η Κυβέρνηση θα έπρεπε να δώσει δωρεάν εισιτήρια για τους φτωχούς.Στην πασαρέλα των ΝΑΙ παρέλασαν όλοι οι άνθρωποι της αποτυχημένης δεξιάς,  που είχαν καταστρέψει την χώρα και με την παρουσία τους, αντί να βοηθήσουν του ΝΑΙ αντίθετα βοήθησαν άθελά τους το ΟΧΙ. Μη φοβάστε την Μέρκελ τον Άδωνη και τους ψευτο- δημοσκόπους.
Η Δημοκρατία θα νικήσει, Δεν θα φτωχύνουμε αλλά θα μεγαλουργήσουμε. Η Γερμανία μας χρωστάει 1,3 τρισεκατομμύρια από τβ Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.800 δις Ελλήνων πολιτών, είναι παράνομα σε φορολογικούς παραδείσους και θα επιστρέψουν για να φορολογηθούν αμέσως.45 δις είναι σε σεντούκια της γιαγιάς που την φοβίσανε και τα πήρε από την Τράπεζα. Αν οι δημοσκόποι τελικά εξευτελιστούν πάλι, θα πρέπει  το κράτος να τους πάρει τις άδειες λειτουργίας,αφού δεν τηρούν επιστημονικά κριτήρια απλά βγάζουν αποτελέσματα κονσέρβα ανάλογα ποιος τους πληρώνει.
Δείτε αναλυτικά τι δείχνουν τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις:στις 3-7-2015 
MRB: Προηγείται η ψήφος υπέρ του ΝΑΙ. Η ψήφος υπέρ του ΝΑΙ προηγείται με βραχεία κεφαλή: 43,3%ΝΑΙ, 42,9% ΟΧΙ και 13,8% αδιευκρίνιστη ψηφος, σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB.Από τα έως τώρα στοιχεία φαίνεται ότι υπάρχει ιδιαίτερη πόλωση τόσο στους ψηφοφόρους του ΝΑΙ όσο και του ΟΧΙ. Το τελευταίο 24ώρο έκλεισε η ψαλίδα μεταξύ των δύο επιλογών.
Έτσι, η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος που κάνει η MRB ειναι η εξής: 
50,2% ΝΑΙ και 49,8% ΟΧΙ. Δηλαδή, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι αβέβαιο,δεδομένου μάλιστα ότι η εκτίμηση της MRBέχει στατιστικό σφάλμα +_2,7%. 

Σημαντικό είναι ωστόσο ότι πλειοψηφούν αυτοί που προβλέπουν νίκη του ΝΑΙ:

Στην παράσταση νίκης προηγείται το ΝΑΙ:43,8% ΝΑΙ και  40,3% ΟΧΙ. Μία μέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες το περιβάλλον παραμένει ιδιαιτέρως ρευστό και πολωμένο.  Σημειώνεται ότι η έρευνα έγινε σε δείγμα 1325 ατόμων το διάστημα 2-3 Ιουλίου. 

ALCO: Διαφορά 0,6% υπέρ του «ναι»Διαφορά 0,6% υπέρ του «ναι» δείχνει δημοσκόπηση της ALCO για το www.protothema.gr που έγινε το διάστημα από 1-3 Ιουλίου.Στην πρόθεση ψήφου, το 41,7% ψηφίζει «ναι», το 41,1%ψηφίζει «όχι», το 10,7% είναι αναποφάσιστοι, το 4,1% δηλώνει ότι θα απέχει, το2,4% δηλώνει λευκό.Το 48% θεωρεί λανθασμένη την απόφαση για δημοψήφισμα, το42% τη θεωρεί σωστή και 10% δηλώνει «δεν ξέρω/δεν απαντώ». Το 44% θεωρεί ότι το ερώτημα στο δημοψήφισμα είναι «ναι ήόχι στην πρόταση των θεσμών», το 42% ότι είναι «ναι ή όχι στο ευρώ», και 14%δηλώνει «δεν ξέρω / δεν απαντώ».Το 51% θεωρεί ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν θααλλάξει τη στάση των δανειστών, το 31% θεωρεί ότι θα την αλλάξει, 18% δηλώνει«δεν ξέρω/δεν απαντώ».Το 60% θεωρεί ότι με το «όχι» ως αποτέλεσμα του δημοψηφίσματοςυπάρχει κίνδυνος εξόδου από την ευρωζώνη, το 31% απαντά ότι δεν υπάρχεικίνδυνος εξόδου από την ευρωζώνη και 9% απαντά «δεν ξέρω/δεν απαντώ».Το 76% τάσσεται υπέρ του ευρώ, το 14% θεωρεί ότι η χώραπρέπει να συνεχίσει με δικό της νόμισμα, 10% απαντά «δεν ξέρω/δεν απαντώ». 

GPO: Οριακή διαφορά μεταξύ ΝΑΙ και ΟΧΙ Οριακή είναι η διαφορά μεταξύ του ΝΑΙ και του ΟΧΙ για το δημοψήφισμα σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η GPO για το MEGA από την 1η έως την 3η Ιουλίου σε πανελλαδικό δείγμα 2.453 ατόμων.Οι πολίτες δηλώνουν πως θα ψηφίσουν σίγουρα ήπροσανατολίζονται προς το ΝΑΙ σε ποσοστό 44,1%, ενώ σίγουρα ή μάλλον ΟΧΙ επιλέγει το 43,7%.  
Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τάσσεται υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη σε ποσοστό 75,2%, ενώ το “όχι” επιλέγει το 23,5%.Το 76% τάσσεται υπέρ του ευρώ, το 14% θεωρεί ότι η χώρα πρέπει να συνεχίσει με δικό της νόμισμα, 10% απαντά «δεν ξέρω/δεν απαντώ». 
Public Issue: Μπροστά το «όχι» με 0,5%. Στο νήμα κρίνεται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, όπωςδείχνει δημοσκόπηση της Public Issue η οποία διενεργήθηκε στο διάστημα από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου για την Κυριακάτικη Αυγή. Στην πρόθεση ψήφου, το «ναι» συγκεντρώνει 42,5%, το «όχι»43%, οι αναποφάσιστοι είναι 9%, ενώ 3,5% δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν, το λευκό- άκυρο είναι 1%, ενώ 1% δηλώνει «δεν ξέρω/δεν απαντώ». Στην πρόθεση ψήφου με πιθανή ψήφο των αδιευκρίνιστων το «όχι» συγκεντρώνει 45%, το «ναι» 45,5%, οι αναποφάσιστοι είναι 3,5%, το 4% δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει, το 1,5% είναι λευκό/άκυρο ενώ 0,5% δεν γνωρίζουν/δεν απαντούν.
Στην παράσταση νίκης (σ.σ. το ερώτημα είναι «ανεξάρτητααπό το τι θα ψηφίσετε την Κυριακή, ποιο πιστεύετε ότι θα κερδίσει το δημοψήφισμα; Το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ; ποσοστό 39% συγκεντρώνει το «όχι», ποσοστό 50%συγκεντρώνει το «ναι», χωρίς γνώμη είναι το 11%.Σύμφωνα με την έρευνα, το 54% διαφωνεί με την απόφαση ναγίνει δημοψήφισμα, το 42% συμφωνεί, το 1% είναι χωρίς γνώμη, το 2% ούτεσυμφωνούν/ούτε διαφωνούν.Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα ανά περιοχές.Στην Αθήνα, το 45% τάσσεται υπέρ του «ναι» και το 40% υπέρ του «όχι». Στη Θεσσαλονίκη το 39% τάσσεται υπέρ του «ναι» και το 44% υπέρ του «όχι». Στη
Λοιπή Ελλάδα το 42% τάσσεται υπέρ του «ναι» και το 45% υπέρ του «όχι».

Τέλος,  Εμείς, με σοβαρούς επιστήμονες,  μετά από επιστημονική μελέτη και ανάλυση δίνουμετα αποτέλεσμα 58% ΟΧΙ  42% ΝΑΙ. 
Αθήνα, 3-6-2015®
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Συνδικαλιστής Πολιτευτής
Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη, 15121 Αθήνα.
τηλ. 6980203968

Υ.Γ. Ήδη πολλά ξένα κανάλια επικοινώνησαν μαζί μας και μας συνεχάρηκαν για το αποτέλεσμα.

Όταν όλα τα ΜΜΕ προπαγάνδιζαν ότι η διαφορά ΟΧΙ και ΝΑΙ ήταν μόνο μισή μονάδα, μόνο ο Νάσος Ζαγγογιάννης δημοσίευσε την αλήθεια της σοβαρής εκτίμησης για το αποτέλεσμα.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στα Αγγλικά για να πληροφορηθούν όλοι οι ξένοι.

Θέμα: Εκτίμηση: 58% ΟΧΙ,    42% ΝΑΙ ®

http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2015/07/estimation-58-no-oxi-42-yes-nai.html


==============================================

Σημείωση: Με τον Γάλλο δημοσιογράφο Hugues Pacorel==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου