Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Ο Ελληνικός λαός είναι θύμα των Ευρωπαίων Νταβατζήδων και των εγχώριων Νενέκων

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
Δήλωση Ευρωπαίου Αξιωματούχου....
Ο Τσίπρας πρέπει ακόμη να ασχοληθεί με το ζήτημα των διαφωνούντων. Οι επιλογές του είναι είτε να ψάξει εν συνεχεία για άλλους εταίρους συνασπισμού, είτε να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές.
Ο σχολιασμός...
 
Φαίνεται πια ολοκάθαρα πως στην Γερμανική αποικία χρέους που ζούμε μετά από το βαθύ σκύψιμο στα τέσσερα της πλειονότητας των πολιτικών κομμάτων που μας κυβερνούν έφτασε η στιγμή να απαγορευτεί και ενδεχομένως στο εγγύς μέλλον να τιμωρείται και σκληρά ακόμα και η λεκτική διαφωνία μαζί τους!
Αν σκεφτούμε τι έγινε στο πρόσφατο δημοψήφισμα όπου σε ένα συγκεκριμένο ερώτημα εμείς ψηφίσαμε ένα ολοκάθαρο ΟΧΙ και αυτοί αυθαίρετα και καταχρηστικά το ερμήνευσαν ως ΝΑΙ είναι ολοφάνερο πως όλο το πολιτικό προσωπικό της πατρίδας μας είναι μέλη μιας εκβιαζόμενης παρέας όπου απαγορεύεται κάποιοι να έχουν αντίθετη άποψη.
Βέβαια έχει αποδειχτεί ότι πολλές φορές στα πλαίσια της παραπληροφόρησης και του αποπροσανατολισμού υπήρχαν στημένα σκηνικά διαφωνιών και συγκρούσεων όμως θεωρώ ότι η παραπάνω δήλωση του Ευρωπαίου Αξιωματούχου είναι πολύ σοβαρή και δείχνει ότι έχουμε μπει σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι όπου η βούληση οι επιθυμίες και οι αποφάσεις μας δεν θα έχουν πλέον καμία σημασία μιας και άλλοι θα αποφασίζουν εκ προοιμίου πριν από Εμάς για Μας.
Φίλες/οι ζούμε καταστάσεις επικίνδυνες αλλά κυρίως πρωτόγνωρες όπου κάποιοι εσκεμμένα με τα μέσα που διαθέτουν μας προκαλούν φόβο, απελπισία και το χειρότερο μας στερούν την Ελπίδα η ...
οποία όπως είναι γνωστό είναι η κινητήριος δύναμη για την προσπάθεια και τον αγώνα του καθενός μας αλλά και του συνόλου για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.
Ας πάψουμε επιτέλους να έχουμε κοντή μνήμη και ας εμπλουτίσουμε την κρίση μας με ιστορική γνώση αλλά και με θυμό προς όλους αυτούς που επανειλημμένα μας κορόιδεψαν και μας εξαπάτησαν.
Αν το κάνουμε αυτό να είστε σίγουροι πως σύντομα θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στις πρέπουσες ενέργειες που θα μας επιτρέψουν να ξαναδούμε την πατρίδα και τους εαυτούς μας ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ!!!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.