Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ρεπορτάζ Ιταλικής εφημερίδας για την άνοδο της Χρυσής Αυγής - Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου - Στημένη τηλεμαχία φοβισμένων πολιτικάντηδων απόψε, γιατί τρέμουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής: Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής στην ΔΕΘ


Σήμερα το βράδυ θα διεξαχθεί η πολυθρύλητη τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών. Ως συνήθως, οι πολιτικάντηδες του μνημονίου τρέμουν την φωνή της Αλήθειας και σπεύδουν στον αποκλεισμό της.
Σήμερα το βράδυ θα παρευρεθεί στην τηλεμαχία ακόμα και ο «πρόεδρος» του κόμματος της μίας ημέρας, για το οποίο ακόμα δεν είναι σίγουρο αν έχει καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά παρόλα αυτά έλαβε διερευνητική εντολή!
Αυτός ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής δεν είναι κάτι νέο, ούτε γίνεται υπό την πρόφαση της δικαστικής διερεύνησης της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής. Γίνεται σταθερά εδώ και χρόνια, ξεκινώντας μάλιστα πολύ πριν την είδοσο της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η πραγματικότητα είναι ότι...

από την μία πλευρά οι πολιτικάντηδες τρέμουν να αντιπαρατεθούν με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι δεν διστάζουν να λένε την Αλήθεια στον Ελληνικό Λαό και αποκαλύπτουν με κάθε ευκαιρία τις προδοσίες των πολιτικάντηδων. Από την άλλη πλευρά, το πολιτικό κατεστημένο ακόμα νομίζει ότι μπορεί να περιορίσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής μέσω της πολεμικής εναντίον της.
Σήμερα, οι πολιτικάντηδες, με την αγαστή συνεργασία των δημοσιογραφίσκων του μιντιακού κατεστημένου θα επιχειρήσουν να κοροϊδέψουν τον Ελληνικό Λαό. Θα ξαναδούμε τον Σύριζα «αντιμνημονιακό», τη ΝΔ να «μειώνει τους φόρους», το ΠΑΣΟΚ να «πολεμάει τη διαπλοκή», το ΚΚΕ να «μάχεται για τη δημοκρατία», τους ΑΝΕΛ να «αρνούνται το μνημόνιο» και το Ποτάμι να «αποστρέφεται τα κανάλια».
Δεν τολμούν να καλέσουν την Χρυσή Αυγή στην τηλεμαχία, τρέμουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και προτιμούν τον αποκλεισμό, από την αντιπαράθεση, αποδεικνύοντας ότι ζούμε σε μία σταλινικού τύπου «δημοκρατία» του μνημονίου και της εθνοπροδοσίας. Ας κρατήσουν τις τηλε – «μαχίες» τους και τα κανάλια τους.
Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον Ελληνικό Λαό, παρά την λάσπη, την τρομοκρατία και την σκευωρία, αντλεί δύναμη από αυτόν και στις 20 του Σεπτέμβρη όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, η οποία θα είναι πλέον Αξιωματική Αντιπολίτευση!


Οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ απόντος του Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος υφίσταται τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τον Νομό Αττικής καθώς συνεχίζεται η πολιτική δίωξη εις βάρος του Κινήματος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης και ο βουλευτής Σερρών, Αρτέμης Ματθαιόπουλος απάντησαν στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ, αναπτύσσοντας παράλληλα το πρόγραμμα και τις προτάσεις του κόμματος για την εθνική οικονομία και την λαθρομετανάστευση.

Τονίστηκε πως παρά τον αποκλεισμό από τα ΜΜΕ και τις στημένες δημοσκοπήσεις, η Χρυσή Αυγή θα είναι ξεκάθαρα τρίτη πολιτική δύναμη με ενισχυμένα ποσοστά που θα αγγίξουν διψήφιο νούμερο.

Επισημάνθηκε η ανάγκη για επιστροφή στην εθνική παραγωγή και την ελληνική αυτάρκεια, καθώς και η στροφή στην γεωπολιτική κατεύθυνση της χώρας.

Για το όνομα της Μακεδονίας η θέση της Χρυσής Αυγής παραμένει αδιαπραγμάτευτη ενάντια στο ξεπούλημα της ιστορίας μας στο ψευδοκράτος των Σκοπίων.

Τέλος, τονίστηκε πως η Χρυσή Αυγή συνεχίζει απροσκύνητη τον πολιτικό Αγώνα παρά τις παράνομες πολιτικές διώξεις και τις φυλακίσεις, οι οποίες ενορχηστρώθηκαν από την κλίκα Σαμαρά και την παραδικαστική παράγκα.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Σύριζα και ΝΔ έδωσαν τα διαπιστευτήριά με το Μνημόνιο 3


Περισσότερα video εδώ

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.