Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Την ψήφο εμπιστοσύνης του Λεβέντη εξασφάλισε ο… Φλαμπουράρης (;) - Δείτε το "Τι αποκαλύπτουν οι χειρόγραφες σημειώσεις του Υπουργού Επικρατείας"

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί έσπευσαν χθες να καλωσορίσουν τον Βασίλη Λεβέντη στην Βουλή κατά την τελετή ορκωμοσίας της νέας Βουλής. Παρ’ ότι ωστόσο ο κ. Λεβέντης έσπευσε να κάνει και σχετικές δηλώσεις δηλώνοντας ότι δεν θα στηρίξει την κυβέρνηση, σήμερα τα πράγματα άλλαξαν.
Ο θερμός εναγκαλισμός του Βασίλη Λεβέντη με τον Αλέξη Τσίπρα έδειξε ότι μάλλον ΣΥΡΙΖΑ και Ένωση Κεντρώων κατάφεραν να βρουν κώδικες επικοινωνίας.
Λίγο αργότερα το αποκάλυψαν και οι χειρόγραφες σημειώσεις του Αλέκου Φλαμπουράρη στη Βουλή. Ο υπουργός Επικρατείας δεν αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό φακό που εστίασε πάνω του και αναγκαστικά και στα χειρόγραφα που είχα μπροστά του, τοποθετημένα το έδρανό του.
Με την σελίδα να γράφει πάνω με κεφαλαία γράμματα ΛΕΒΕΝΤΗΣ, σημειώνει ο κ. Φλαμπουράρης:
«Στην πορεία όχι τώρα. Δεν μας εμπιστεύονται. Η ομάδα πρέπει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. Στήριξη, δηλαδή ψήφο εμπιστοσύνης. Κριτική και στήριξη
Και πιο κάτω σημειώνει τα σημεία της στήριξης…
-Συνταξιούχοι…
-Σύνταξη με εισόδημα
-Επανεξέταση τριπλών
-Αργόμισθοι…
Μάλλον ο κ. Φλαμπουράρης ξέρει κάτι παραπάνω για την πορεία της σχέσης της Ένωσης Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.