Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

Ραχήλ Μακρή για Ζουράρι:Στην πράξη εσχάτης προδοσίας είπες ΝΑΙ και δεν ενδιαφέρθηκες τότε γιατί κρινόταν η θέση σου στα έδρανα.

Ραχήλ Μακρή
Κατιναριό και βλάκες; Σώπα. Πως μιλάς έτσι για τους συγκυβερνώντες σας. Τώρα το πήρες χαμπάρι; Τώρα για να ανεβάσεις τις μετοχούλες σου; Να το παίξεις οργισμένος και ότι ταχα ενδιαφέρεσαι για την πατρίδα; Τωρα εξοργιστηκες για τον Κολοκοτρώνη; Εσύ; Που πούλησες την πατρίδα που ελευθέρωσε ο κολοκοτρώνης μαζί με τα κατιναριά και τους βλάκες; Στην πράξη εσχάτης προδοσίας είπες ΝΑΙ και δεν ενδιαφέρθηκες τότε γιατί κρινόταν η θέση σου στα έδρανα. Κάτσε τωρα μαζί με τους λοιπούς ηλίθιους και κατιναριά μαζί με τους υπόδικους για εσχάτη προδοσία και κόψε το θέατρο και τις αναφορές σε ήρωες. 
Αν ζούσε θα σου απαντούσε: φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Με το δικό του… ξεχωριστό τρόπο ο Κωνσταντίνος Ζουράρις καυτηρίασε το εκπαιδευτικό σύστημα κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβερνήσεως στη Βουλή.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέβηκε στο βήμα της Βουλής με ένα βιβλίο για παιδιά 12 ετών, που ενέκρινε το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. ...
«Δεν γίνεται να διδάσκεται η προστακτική με το παράδειγμα των οδηγιών χρήσεως μίας καφετιέρας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις, διαβάζοντας απόσπασμα από το βιβλίο, ενώ σημείωσε ότι έχουν αφαιρεθεί από τα σχολικά βιβλία τα δημοτικά τραγούδια και πως στη θέση τους μπήκαν… συνταγές μαγειρικής.
Στη συνέχεια εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, κάνοντας λόγο για «βλακόμετρο» και «κατιναριό» που γράφει αυτά τα βιβλία, ενώ έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: «Άγγελε, μόνο στο όνειρο μου δίνεις τα φτερά σου; Άι σιχτίρ πλέον».
Δείτε το video:


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου