Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Η επιστροφή των Δρακουμέλ. (Ηχητικό) - Ο γαμπρός άλλαξε, ο γάμος θα γίνει. Τη νύφη θα την πληρώσουν οι εργαζόμενοι κι οι συνταξιούχοι



Διαψεύδοντας προγνωστικά, δημοσκοπήσεις και στοιχηματικές εταιρίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι από σήμερα ο νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Και φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης πήραν «φωτιά». Σχόλια με καυστικό χιούμορ, σαρκαστικές αναρτήσεις, ευρηματικές ατάκες σε φωτογραφίες –κάποιες φορές και προβληματικές- κάνουν τον γύρω του διαδικτύου.

Προς το παρόν δεν θα σχολιάσουμε τι αντίκτυπο θα έχει για το πολιτικό σκηνικό η ανάληψη της αρχηγίας της συντηρητικής παράταξης από ένα άτομο της δυναστείας Μητσοτάκη. Θα το κάνουμε σε άλλη ανάρτησή μας. Τώρα συγκεντρώσαμε κάποια φωτογραφικά «δημιουργήματα» που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, βάλαμε την κατάλληλη μουσική υπόκρουση και σας τα παρουσιάζουμε.

Γράφει ο mitsos175

Τελικά η πλάκα στη ΝΔ δεν τελειώνει ποτέ. Ο ιός Μητσοτάκης, ο Κούλης, είναι νέος πρόεδρος της ΝΔ! Το γαλάζιο ερείπιο άλλαξε ιδιοκτήτη. Στα έλεγα Καραμανλή δεν με άκουγες, αν δεν φροντίσεις εσύ το χωράφι έρχεται άλλος και στο οργώνει.

Και τώρα Αντωνάκη μου, Κωστάκη μου, ετοιμαστείτε για σούβλισμα. Ναι ξέρω ότι ο Σαμαράς έκανε συμφωνία με τον Κούλη, αλλά θα έχει ακούσει ασφαλώς για το πόσο "καλόπαιδο" είναι ο Κυριάκος.

Τελικά η ΝΔ είχε τη μοίρα των αεροδρομίων, των τραπεζών και υπόλοιπων οργανισμών. Την πήραν οι Γερμανοί. Για να πληρώσουν βέβαια τα χρέη της ούτε λόγος. Μόνο η οικογένεια Δρακουμέλ πληρώθηκε από τα αφεντικά, τους τοκογλύφους, για όλη τη δοσίλογη διαδρομή της. Τζάμπα στήριξαν το Σαμαρά, Τζάμπα η Ντόρα ήταν η πιο φανατική οπαδός του Μνημονίου όλα αυτά τα χρόνια; Τζάμπα οι εξετάσεις του Κούλη στις διώξεις υπαλλήλων; Για την Οικογένεια Μητσοτάκη τίποτε δεν είναι δωρεάν. ...


Οι πλούσιοι που ήταν πίσω από τη γαλάζια συμμορία αποφάσισαν: Κυριάκος. Σίγουρα πράγματα. Μέσα στα σκάνδαλα για να είναι του χεριού τους, νεοφιλελεύθερος μέχρι θανάτου (κάθε νέου ή ηλικιωμένου), είναι εγγύηση πως θα κάνει ότι ακριβώς του πουν, χωρίς τα ενοχλητικά κλαψουρίσματα του τύπου "δεν μπορώ, γιατί θα με ρίξουν".

Ο Μπαμπάς έχει κάνει ήδη λίστα για όσους θα βάλει πρώτα στο φούρνο καθώς και για όσους θα τσιγαρίσει με κρεμμυδάκια. Νικητής και τροπαιούχος αναδεικνύεται η Siemens. Νομίζω πως πρέπει να βάλει τον Κούλη στη διαφήμισή της. "Τα προϊόντα μας αντέχουν καλύτερα από άλλες εταιρίες. Χάιλ Μέρκλελ!"

Μεγάλος χαμένος ο Καραμανλής. Είναι σίγουρο, ότι δεν το περίμενε. Τώρα, αν και το ποσοστό του Μεϊμαράκη δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο, έχασε τα πρωτεία. Ο Μητσοτάκης θα μοιράσει τις καρέκλες κατά πως τον συμφέρει, ακονίζοντας τους κυνόδοντες του, ώστε να εκδικηθεί. Η εκδίκηση θα έχει τόκο, πανωτόκι και καθώς περίμενε πολύ καιρό, θα είναι σκληρή για τους αντιπάλους του στο κόμμα. Θαυμάσια!

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχασε και ο ΣΥΡΙΖΑ, ας κάνουν όμως λίγη υπομονή. Ο γαμπρός άλλαξε, ο γάμος θα γίνει. Τη νύφη θα την πληρώσουν οι εργαζόμενοι κι οι συνταξιούχοι. Ο Μητσοτάκης ήταν κερδισμένος από τον α' γύρο. Ο Μεϊμαράκης ήταν καμένο χαρτί από τις Εθνικές Εκλογές και πιστεύω ότι έγινε όλο αυτό το σκηνικό στη ΝΔ για να στρώσουν το δρόμο στον Κυριάκο.

Το τι θα γίνει τώρα είναι προβλέψιμο: Θα φορτώσουν τα λάθη στους προηγούμενους, ενώ η ΝΔ θα εξακολουθήσει την ίδια απαράλλαχτη πολιτική. Με τα ρουσφέτια της, τα ψέματα, το νεοφιλελευθερισμό, τις μίζες και την ανθρωποφαγία.

Ο θρίαμβος του Κώστα Μητσοτάκη πάντως είναι Ιστορικός γιατί ανάγκασε τον αιώνιο αντίπαλο του το Σαμαρά, να στηρίξει τον Ιό του στο Β΄ Γύρο. Αυτό κι είναι απάνθρωπο βασανιστήριο. Αλλά αιώνες ραδιουργιών, αποστασίας και δοσιλογισμού δεν ήταν δυνατό να δώσουν άλλο αποτέλεσμα.

Σήμερα πραγματικά ο Δρακουμέλ είναι χαρούμενος. Περισσότερο από όταν ο Αντώνης έχασε εκλογές και δημοψήφισμα. Έχει έτοιμη τη στρουμφόσουπα στο πιάτο και σκοπεύει να την απολαύσει μέχρι την τελευταία κουταλιά. Όσο για τους εσωκομματικούς του αντιπάλους "Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει"...

ΥΓ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα χάσει επειδή ο Κούλης έγινε αρχηγός στη ΝΔ. Αντίθετα θα κρατηθεί λίγο ακόμα αφού τοποθετήθηκε τσοπάνης στα γαλάζια γίδια από τους πιο άχρηστους παγκοσμίως. Θα χάσει, επειδή ψήφισε Μνημόνιο, επειδή έγινε σαν τη ΝΔ. Να το ξέρουν.



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.