Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Pornhub: Τι πορνό βλέπουν οι γυναίκες. Τι επιλέγουν οι Ελληνίδες

Σχετικό: Αφροδίτη Αδάμη: Η γιατρός πρωταγωνίστρια του Σειρηνάκη - «Δεν το έκανα για τα λεφτά. Εξάλλου τα λεφτά είναι λίγα. Το έκανα γιατί μου άρεσε» (βίντεο)

Έρευνα του Pornhub για τις προτιμήσεις των γυναικών στο πορνό ανά κράτος στον πλανήτη. Τί προτιμούν να βλέπουν οι Ελληνίδες (Pics)

Πόσο χρόνο αφιερώνουν ανά επίσκεψη οι γυναίκες:

Μέσος όρος, 10 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα. Οι Ελληνίδες αφιερώνουν 9 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο (15η θέση παγκοσμίως). Όπως θα δείτε παρακάτω, στην Ελλάδα οι γυναίκες επιλέγουν το λεσβιακό πορνό.

Τι παρακολουθούν ανά κράτος. Οι κατηγορίες στις οποίες αφιερώνουν περισσότερο χρόνο οι γυναίκες ανά χώρα συγκριτικά με τις υπόλοιπες στον πλανήτη:

Εδώ έχουμε ένα φοβερό λάθος. Η ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, έβαλε στη θέση των Φιλιππίνων, τη χώρα μας...

Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες ανά κράτος σε όλο τον πλανήτη:

Ευρώπη:


ΗΠΑ:

ΚΑΝΑΔΑΣ:


ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ:

Οι Ασιάτισσες προτιμούν το "hentai" πορνό (μάλλον αναμενόμενο).

To PornHub εγκαινιάζει ενότητα βίντεο εικονικής πραγματικότητας

Το δημοφιλές πορνογραφικό site ανακοίνωσε άλλωστε μια νέα ενότητα η οποία θα περιέχει βίντεο εικονικής πραγματικότητας.
"Η εικονική πραγματικότητα είναι η επόμενη φάση στον -  υπό συνεχή μεταμόρφωση -  κόσμο της ψυχαγωγίας ενηλίκων και θα παρέχει στους χρήστες μια εμπειρία που δεν μοιάζει με τίποτα απ' όσα έχουν δει έως σήμερα", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Pornhub, Corey Price.
Μέσω της νέας ενότητας εικονικής πραγματικότητας, το PornHub παρέχει βίντεο 180 αλλά και 360 μοιρών εντελώς δωρεάν στους επισκέπτες του. Το εν λόγω περιεχόμενο μπορεί να προβληθεί και σε συμβατικούς υπολογιστές, αλλά για καλύτερα αποτελέσματα ενδείκνυται για τους ενδιαφερόμενους, η χρήση συσκευών όπως οι Google Cardboard, Samsung Gear VR ή το Oculus Rift.
Πηγή: Pornhub ARIA - news247
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου