Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

Σαν σήμερα πέρυσι,ήταν η μέρα μας. Η μέρα που ο λαός έγινε κυβέρνηση - Για_τρία_εικοσιτετράωρα


Σαν σήμερα, πέρσι, 3 Ιουλίου 2015 στην Πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα έγινε αυτό που περιγράφει η παραπάνω φωτογραφία!

Εκατοντάδες χιλιάδες λαού κατέκλυσαν το Σύνταγμα στην Συγκέντρωση υπέρ του ΟΧΙ,  σε μία συγκέντρωση που πέρασε σε μαζικότητα τις συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων του 2011 αλλά και αυτές του Ανδρέα Παπανδρέου το 1981! Οι τράπεζες ήταν κλειστές, οι όποιες καταθέσεις στον αέρα, παρόλα αυτά ο λαός είχε μιλήσει και είχε πει ένα μεγάλο ΟΧΙ στους δανειστές!

Κεντρικός ομιλητής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που τότε ΔΕΝ θα υπόγραφε Μνημόνια. Για όσους τον ακούγαμε προσεκτικά ήταν φανερό πως ήταν πιο πίσω από το πνεύμα των συγκεντρωμένων. μίλαγε για διαπραγμάτευση όταν οι δανειστές μας απειλούσαν και ο λαός του ΟΧΙ μίλαγε για ρήξη!

Απλά ελπίζαμε ότι αυτός ο λαός θα τον παρασύρει......

Πέρσι, τέτοια μέρα ο λαός ανέλαβε την εξουσία και ας είχε την διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Ανατριχιάζουμε βλέποντας τον λαό του ΟΧΙ τότε στο Σύνταγμα....

Ανατριχιάζουμε όταν βλέπουμε το παρακάτω βίντεο, με χιλιάδες Αθηναίους στην στάση του Μετρό στο Σύνταγμα θυμωμένους με τα ΜΜΕ που έκαναν στυγνή τρομοκρατική προπαγάνδα υπέρ του ΝΑΙ, να βρίζουν τους δημοσιογράφους-όργανα των καταπιεστών του λαού!


Αυτός ο λαός, ο λαός του ΟΧΙ προδόθηκε από τον Τσίπρα και την ομάδα του. Σήμερα στην μεγάλη του πλειοψηφία είναι απελπισμένος και φαινομενικά παραδομένος. Κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει...Δεν σε προδίδουν κάθε μέρα, τόσο στεγνά!

Ακόμα και αν μέρος του ακολούθησε τον Τσίπρα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου το έκανε από απελπισία και σήμερα με την εφαρμογή των μνημονίων τον εγκαταλείπει και περιμένει πειστική, εναλλακτική, ριζοσπαστική πρόταση.

Αυτός ο λαός, ο περήφανος, ο λεύτερος, ο λαός του ΟΧΙ, σύντομα θα αναλάβει πάλι τα ηνία της χώρας και αυτή τη φορά ΟΡΙΣΤΙΚΑ!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου