Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Γκλέτσος κατά Κώστα Μπακογιάννη: «Ξαναχτύπησε ο τυμβωρύχος της πολιτικής σκηνής» [BINTEO]


Σφοδρή επίθεση κατά του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, εξαπέλυσε ο Απόστολος Γκλέτσος μέσω βίντεο που ανέβηκε στη σελίδα της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης στο Facebook.
Ο γνωστός ηθοποιός που διατελεί δήμαρχος Στυλίδας από το 2011 έβαλλε με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Κώστα Μπακογιάννη αποκαλώντας τον «τυμβωρύχο της πολιτικής σκηνής» και κατηγορώντας τον πως παίρνει ένα εκατομμύριο ευρώ από τον Ερυθρό Σταυρό, ενώ προειδοποίησε ότι αν δεν πάρει απαντήσεις, θα πάει ο ίδιος στον εισαγγελέα.


«Ξαναχτύπησε ο τυμβωρύχος της πολιτικής σκηνής. Όταν δει ότι πέφτουν πολύ οι μετοχές του στην κοινωνία, βρίσκει πάλι τρόπο να μας πει για τον αείμνηστο πατέρα του τον Παύλο Μπακογιάννη. Τώρα θέλει να εκμεταλλευτεί και τον άδικο χαμό κάποιου άλλου ανθρώπου, του αείμνηστου Φύσσα. Και προσπαθεί, λέγοντας ότι «είμαστε μια κοινωνία βαθιά διχασμένη… παραδινόμαστε αβίαστα στους χειρότερούς μας εαυτούς» λέει ξεκινώντας το μήνυμά του ο Απόστολος Γκλέτσος. Και συνεχίζει:

«Κύριε Μπακογιάννη, ο νέος άνεργος είτε έχει επιλέξει μια οποιαδήποτε δουλειά να κάνει ή ο άλλος που έχει επιλέξει να σπουδάσει, μαθαίνει ότι εσείς με την αδερφή σας παίρνετε από τον Ερυθρό Σταυρό με παράνομο τρόπο, χωρίς διαγωνισμό, ένα εκατομμύριο ευρώ, για να διαφημίσετε τι; Τον έρανο του Ερυθρού Σταυρού! Όλοι που βρίσκονται στον Ερυθρό Σταυρό είναι εθελοντές. Όλοι εμείς δίνουμε τον οβολό μας. Και θέλει διαφήμιση; Αν είναι δυνατόν!».

«Ηθικά μπορείτε να το σηκώσετε σαν οικογένεια Μπακογιάννη; Δε σκέφτεστε λίγο; Δε σκέφτεστε τίποτα και το παίρνετε παράνομα!… Θέλω να δώσετε απαντήσεις! Αν δε δώσετε απαντήσεις εμείς θα πάμε στον εισαγγελέα! Πλέον σας κατηγορώ ευθέως!» λέει μεταξύ άλλων.
http://tvxs.gr
faceboοκ

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.