Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Τολμήστε – Αποφασίστε – Διαψεύστε μας!


Προς : κάποιον κυβερνητικό αρμόδιο.


Κοινοποίηση : και στους 300 της Βουλής.


Όταν στην Ελλάδα, η κυβέρνηση των γαλάζιων κουμπάρων σας, της αδιαφάνειας και της Διαπλοκής, της ακυβερνησίας και της αναξιοκρατίας, του "Βλέποντας και Κάνοντας", ξεπουλάτε τη δημόσια περιουσία, για να κλείσετε τις τρύπες του προϋπολογισμού, και ΟΧΙ μόνο αυτό, αλλά είστε και ανίκανοι να διαχειριστείτε, έστω και τα ελλείμματα που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε, με την άθλια πολιτική σας, η Μητρόπολη του καπιταλισμού, αντίθετα από εσάς, προβαίνει σε κρατικοποιήσεις.


Ακούγεται οξύμωρο ή εσείς, από καπιταλισμό γνωρίζετε το ξεπούλημα και την πρακτική των Offshore εταιριών ;


Μετά τη Fannie Mae και Freddie Μac και μάλιστα σε διάστημα λίγων μόνο ημερών. και τρίτη περίπτωση κρατικοποίησης χρηματοπιστωτικού ιδρύματος υπό κατάρρευση της AIG.


Είστε ενημερωμένοι, τουλάχιστον για αυτό, και θεωρώ, ότι ΔΕΝ χρειάζεστε να επεκταθώ, περαιτέρω.


Εκεί λειτουργεί ο καπιταλισμός, με όρους και με προϋποθέσεις, στην περίπτωση σας , με πρακτικές σκοταδισμού, σε σκοτεινά συνεταιριστικά μοναστήρια, και με άθλιες μεθόδους, παλαιό βυζαντινό – μηχανορραφιών και σύγχρονων ληστρικών συμμοριών.


ΔΕΝ υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που να σας πιστεύει πια.

Σώστε την αξιοπρέπεια του ηθικού, πολιτικού πολιτισμού μας, και με μία συζήτηση στη βουλή, συστήστε μια διακομματική επιτροπή, με επικεφαλής Δικαστικό λειτουργό, με τις απαραίτητες δημοκρατικές διαδικασίες, και αποφασίστε :


α. Το άνοιγμα όλων των λογαριασμών των βουλευτών, και των 300, καθώς και όσων τα τελευταία χρόνια (καθορίστε εσείς το βάθος χρόνου) υπήρξαν βουλευτές και είναι εκτός βουλής.


β. Το αρχικό «Πόθεν Έσχες» του καθένας σας, και αναλυτική λογιστική αιτιολόγηση, με τα σημερινά σας υπάρχοντα.


Αυτό σαν αρχή, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, ΟΧΙ πάνω από ένα εξάμηνο.


Κάθε δικαιολογία ή δήθεν αιτιολογία για προσωπικά δεδομένα και τραπεζικά απόρρητα ή άλλου είδους συν απόφαση, θα είναι εκ του πονηρού, και θα αποτελεί τουλάχιστον, έμμεση επιβεβαίωση αυτό που ο καθένας απλός πολίτης δείχνει με την απαξίωση του στο πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας.


ΤΟΛΜΗΣΤΕ – ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ – ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ Μας.


Νάσος Ζαγγογιάννης


===========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.