Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Το δεξί χέρι του Εφραίμ συμμετείχε στις συνεδριάσεις για τις ανταλλαγές ακινήτων δηλώνοντας ότι :

«η κυβέρνηση αγκαλιάζει το πρόγραμμα και θα έχουμε σοβαρότατη αρωγή»

ΕΘΝΟΣonLine

Με τις... ευλογίες του μοναχού Αρσένιου συνεδρίαζαν τα διοικητικά συμβούλια της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, στα οποία συμμετείχε το «δεξί» χέρι του Ηγούμενου Εφραίμ, έχοντας μάλιστα δικαίωμα λόγου και κρίσιμων παρεμβάσεων στο θέμα της διαδικασίας των ανταλλαγών ακινήτων του Δημοσίου με τη λίμνη Βιστωνίδα, ο οποίος στα πρακτικά παρουσιάζεται να ευχαριστεί την κυβέρνηση για τη βοήθειά της στην ολοκλήρωση του σχεδίου των ιερών ανταλλαγών.

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Έχουμε την αρωγή της κυβέρνησης»

O μοναχός Αρσένιος, ο οποίος μαζί με τον Εφραίμ κλήθηκαν να καταθέσουν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής την προσεχή Δευτέρα, εμφανίζεται στα πρακτικά της συνεδρίασης της ΚΕΔ της 21ης Ιουλίου 2005 να δηλώνει ότι «η ελληνική κυβέρνηση αγκαλιάζει το πρόγραμμα αυτό (δηλαδή των ανταλλαγών) και θα έχουμε σοβαρότατη αρωγή για να καταφέρουμε να υλοποιηθεί».

Σε άλλη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔ, λίγους μήνες αργότερα (18 Νοεμβρίου 2005), ο Αρσένιος ενημερώνεται από τον τότε πρόεδρο της εταιρείας Γ. Ξηραδάκη - ο οποίος κατέθεσε χθες στην Εξεταστική - ότι «δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την ανταλλαγή κάτω από την εκτίμηση του ΣΟΕ», ο κ. Αρσένιος εμφανίζεται στα πρακτικά να σχολιάζει ότι «στην πραγματικότητα μιλάμε για κατάργηση των δυνατοτήτων που έχει η υπηρεσία σας να εκτιμά και να διαπραγματεύεται και να πολιτεύεται ως ΝΠΙΔ» και να δηλώνει ότι «αν υπάρχει νόμος που δεν επιτρέπει την ανταλλαγή κάτω από την εκτίμηση του ΣΟΕ, θα ήθελα να τον δω».

===========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.