Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Ένταση στην Εξεταστική κατά την προβολή του βίντεο Aναζήτηση βάσει τίτλου


Πηγή:ANT1



Εν μέσω μεγάλης έντασης και φραστικών επεισοδίων μεταξύ βουλευτών της Εξεταστικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε η προβολή του επίμαχου βίντεο.

Αρχικά προβλήθηκε το μονταρισμένο βίντεο των έξι λεπτών που είχε αποκαλύψει η τηλεόραση του ΑΝΤ1. Υπήρξε, όμως, γενικός προβληματισμός εάν η Επιτροπή μπορεί να προβάλλει το υπόλοιπο βίντεο παρουσία των δημοσιογράφων αφού ο νόμος απαγορεύει την χρήση προϊόντων υποκλοπής.

Τη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής διέκοψε για 10 λεπτά ο Πρόεδρος, καθώς, κατά τη συζήτηση δημιουργήθηκε εντονότατο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη και της βουλευτού της ΝΔ Φαιβρωνίας Πατριανάκου.

Τελικά, προβλήθηκε και το υπόλοιπο βίντεο, διάρκειας δυο λεπτών, στο οποίο εμφανίζεται ο δικηγόρος Μιχάλης Κουκουβίνος να ζητά από τον επιχειρηματία Καραμπέρη ένα οικόπεδο για να δοθεί σε φτωχό ακτήμονα και 80.000 ευρώ για εκείνον.

Επίσης, επιβεβαιώνει ότι το προηγούμενο διάστημα έχει πάρει από τον κ. Καραμπέρη 18.000 ευρώ και επαναλαμβάνει ότι η σύντροφος του Τάνια Σωτηροπούλου έχει κάνει μουσαντένια, όπως τη χαρακτηρίζει αγωγή εκ μέρους των ακτημόνων της Ραιδεστού, η οποία θα απορριφθεί, όπως λέει, και ότι ο ίδιος μπορεί μέσω των εφημερίδων να τινάξει στον αέρα το πρότζεκτ.

Εν τω μεταξύ, η επιχειρηματίας Κωνσταντίνα Κάνου, που ήταν παρούσα στη συνάντηση της Σωτηροπούλου με τον Παναγιώτη Ψωμίαδη, διέψευσε με δηλώσεις της, τα όσα είχε πει η δικηγόρος στην Εξεταστική ότι ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης ανέφερε το όνομα του πρωθυπουργού. Η κ. Κάνου έχει μάλιστα καταγράψει τηλεφωνική της συνομιλία με την Τάνια Σωτηροπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νοσοκομείο εισήχθη τη Δευτέρα ο δικηγόρος Μιχάλης Κουκουβίνος με συμπτώματα υψηλής πίεσης και ζαλάδες. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή του είναι πλέον σταθερή.

Ωστόσο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε στον ΑΝΤ1 ότι πρόκειται για κύκλωμα και εκτιμά ότι όλοι έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση με άσχημο τρόπο.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Καραχάλιος, ανέφερε ότι «υπάρχουν ευθύνες και στο ΠΑΣΟΚ και σε εμάς. Να μην βιαστούμε. Να παρακολουθήσουμε το έργο της Εξεταστικής και μετά να βγάλουμε συμπεράσματα».

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.