Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ – ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΤΕ τους ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ και ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙΤΕ τσιράκια του ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ .


. . . της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και της ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ,

όλα στο ΔΙΑΦΑΝΟ ΦΩΣ . . .



ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΚΟΛΟΒΑ ΦΙΔΙΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ – ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΝΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ.

Άρχισε αδελφοκτόνος πόλεμος . . . ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ" παρακολουθεί από τα θεωρεία τη παράσταση σκιών (κάτι σαν να κυνηγάνε κάποιον καραγκιόζη κάποιοι ανώνυμοι χατζηαβάτηδες) ακούς τις ηλεκτρονικές φωνές του :

"Δεν είμαστε Καραγιόζηδες. Χατζηαβάτηδες είμαστε!" . . . (τούμπαλιν και τανάπαλιν).

και μετράει το "πολύ βάθος" του βούρκου των ΜΜΕ . . . η αμήχανη κυβέρνηση ξεκουράζεται, ο δε πρωθυπουργός μας (αν είναι ως τότε) μετά τετράμηνο περίπου, μπορεί να αντιδράσει, αν τούτη τη φορά αυτή η ηλεκτρονική διαμάχη έχει συνέχεια σε τηλεπαράθυρα . . . εν όψη δε και του ανασχηματισμού οι Υπουργοί είναι σε άλλου είδους ετοιμότητα . . . το :"φύγε εσύ, έλα εσύ" προσεχώς στις πολυμπουχτισμένες με κρατική διαφήμιση ράδιο-τηλεοράσεις των καναλαρχών μας . . .και όπως ξέρουμε συνήθως τη γνωστή ώρα : 20:00.

Α!! ρε Ελλάδα πως σε καταντήσανε μερικές δεκάδες λαμόγια . . . αντί να πάρουμε πέτρες να τους εξοστρακίσουμε, κάποιοι εγκάθετοι σπάνε τις τζαμαρίες των καταστηματαρχών.

Άρχισε ο εσωτερικός πόλεμος . . . ένας ηλεκτρονικός πόλεμος εντυπώσεων - συμφερόντων, τα ποινικά ή άλλα αδικήματα συνήθως παραγράφονται ή πέφτουν στα μαλακά.

Σε ποια πολιτεία ζούμε τελικά ;

Υπάρχει νόμος ; και αν ΝΑΙ πως εκδηλώνεται ;

(και αυτός αν . . . τον μαθαίνουμε μονομερώς στα δελτία των 20:00 !!!)

Ως πότε το κάθε καλοπληρωμένο λαμόγιο της δημοσιολογίας θα χυδαιολογεί πίσω από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα των αφεντικών του ;

Ζητείται κυβερνήτης για τη χώρα !!! Η χώρα μας υπολειτουργεί !!!

Επιτέλους μια άλλη κυβέρνηση !!! αλλά ποια ;

Κύριε Παπανδρέου είσαι έτοιμος να αναλάβεις εσύ αυτό το στοίχημα – άθλο, για αυτόν το στάβλο του διαδικτυακού κόπρου του
Blogεία ;

Αυτοκριτική και αποφασιστικότητα υπάρχει ; Ξεκαθάρισε ο τόπος από τα πράσινα τρωκτικά και τους καλοπληρωμένους επαγγελματίες γυμνοσάλιαγκες ;

Ο λαός αυτή τη φορά θα τιμωρήσει, μπορεί να τη πληρώσει . . . αλλά θα τιμωρήσει !!!

Ο φόβος της ακυβερνησίας για μια ΜΗ αυτοδύναμη κυβέρνηση είναι γεγονός, το ζούμε τώρα το βιώνουμε στη καθημερινότητά μας, τίποτα διαφορετικό ΔΕΝ πρόκειται να υπάρξει, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο από εκλογές !!! Αν είναι ο λαός, για μια ακόμη τετραετία στη γωνία και στην απέξω καλύτερα έτσι . . . τουλάχιστον να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο ιδεατό μέλλον.

Μάλλον, και από ότι φαίνεται, εάν το θελήσεις κ. Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ, αυτή τη ώρα ο λαός θα είναι μαζί σου, αρκεί οι επαγγελματίες πολιτικοί να επανέλθουν στη πρότερη βάση τους και ο λαός θα περιμένει όσο χρειαστεί να ξεχωρίσει η ήρα απ' το στάρι !!!

Αναδημοσιεύω από φιλικό
Blog την επικαιρότητα της δημοσιολογίας και αρνούμαι να τη παρακολουθήσω.


Για το "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ" Νάσος Ζαγγογιάννης.


=============================================================

ΓΚΙΟΛΙΑΣ VERSUS ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
Δεν εκπλήσσομαι καθόλου μα καθόλου με αυτά που γράφει ο Γκιόλιας.Εχω ξαναγράψει ποια είναι η άποψή μου για τον "Δημοσιογράφο". Ενας φανερά προβληματικός άνθρωπος,με πολλά συμπλέγματα,τάσεις μεγαλείου που ένα αποκαλύπτει στις εκπομπές του και δέκα κρύβει.Και έχει διασύρει τόσους και τόσους απ τις εκπομπές του. Ενας Ναπολέων που θεωρεί πως έχει το αλάθητο, πως όλοι είναι υποτελείς του. Αρκεί να προσέξει κάποιες συμπεριφορές του κάποιος για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται.Λίγα απλά πράγματα. Ας πούμε προσέξτε πως είναι συνεχώς πνεύμα αντιλογίας.Δηλαδή,λέει κάτι ο Τριανταφυλλόπουλος,μια θέση.Μετά ένας καλεσμένος υποστηρίζει τη θέση του Τριανταφυλλόπουλου.Και τότε ο "Δημοσιογράφος"υποστηρίζει σχεδόν το αντίθετο μ αυτο που υποστήριζε πριν.Είναι αστείο. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον "Δημοσιογράφο". Εχω και είχα πρόβλημα με ολους αυτούς που συναθροίζονται στα πάνελς του.Και που είναι υποτελείς απέναντί του.Τόσο γελοία υποτελείς.Και γλύφτες. Ειλικρινά,δεν καταλαβαίνει κανείς τους περί τίνος πρόκειται;Ασόβαροι όλοι τους;Μα γιατί ρωτάω;Ασόβαροι όλοι τους.Έίπαμε,το πιο σοβαρό προσόν στην εποχή μας είναι να είναι κάποιος Σοβαρός. Εχει ξεφτιλίσει άπειρους ανθρώπους στις εκπομπές του.Ανθρώπους που οι πιο πολλοί απ'αυτούς δικαιώθηκαν μετά από χρόνια στα δικαστήρια.Αλλά ποιος το θυμάται;Αυτό που μένει είναι το στίγμα,η ρετσινιά. Θα μου πείτε είναι λαική δημοσιογραφία που έχει πέραση παντού στον κόσμο.Οκ αλλά δεν αντέχω να μας το παίζει τιμητής.Και να έχει περίοπτη θέση. Να ήταν ενταγμένος στο περιθώριο της δημοσιογραφίας οκ.Αλλά εδώ τον έχουν τοποθετήσει ως διαμορφωτή γνώμης. Εγώ θα ήθελα να κάνω και μια ερώτηση.Γιατί ο κύριος Γκιόλιας τα λέει αυτά σήμερα;Τόσα χρόνια που συμμετείχε ενεργά στη διαβολλή ανθρώπων δεν είχε ευθύνη;Πρώτο βιολί ήταν του μαέστρου Μάκη.Τσατίστηκε τώρα γιατι θεωρεί ότι τον διαβάλλει;Εμ,έχει ο καιρός γυρίσματα Σωκράτη... Πάντως δε λέμε καλά που τσακώνονται μεταξύ τους και βγαίνουν στη φόρα πράγματα. Μια με τον τσακωμό με το Θέμο,μια με τον Γκιόλια μάθαμε κι άλλα πράγματα. Να τσακώνονται,να τσακώνονται. Εχει πάρα πολύ ενδιαφέρον αυτή τη επιστολή.Ας τη δούμε λίγο.

Η συνέχεια στις : "ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΚΕΨΕΙΣ"


==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.