Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Η ΕΡΤ στην υπηρεσία της χούντας του Καραμανλή είναι «φυσιολογικό», όμως οι γιες μεν δημοσιογράφοι;


Σήμερα «ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε από το Αγαθονήσι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, όπου βρέθηκε για τον αγιασμό των υδάτων, σε μια συμβολική κίνηση απέναντι στις τουρκικές αμφισβητήσεις» (in.gr).
Σχετικό ρεπορτάζ για την επίσκεψη Κ. Παπούλια, στα ΝΕΑ
Ταυτοχρόνως, η ΕΡΤ μας υπενθύμισε ότι ζούμε στη ΧΟΥΝΤΑ του νέου Καραμανλισμού, που ξεπερνάει («χειρουργικά» σήμερα)το βίο και την πολιτεία του θείου Τρανταφυλλίδη, της βίας και νοθείας, της δολοφονίας Λαμπράκη.
Εκπρόσωπος του Γ. Παπανδρέου στο Αγαθονήσι, ήταν η «σκιώδης υπουργός» του στην Άμυνα κα Β. Παπανδρέου.
Ε… ενώ είχε συμφωνηθεί δήλωση της εκπροσώπου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, με γελοίες δικαιολογίες (κλείνει το κύκλωμα… ενώ συνέχιζε με πλάνα του νησιού για αρκετή ώρα), κόπηκε η αντιπολίτευση.
Ρε φασισταριά του κερατά, χαραμοφάηδες και απατεώνες, με τα λεφτά του ελληνικού λαού (την ΕΡΤ πληρώνουμε με νταβατζηλίκι μέσω ΔΕΗ, θέλουμε δεν θέλουμε), νομίζετε ότι ο συνταγματάρχης Καραμανλής μπορεί να κάνει ότι θέλει;
Κι εσείς κυρία «δημοσιογράφος» της ΕΡΤ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΜΠΟΥΡΓΙΑΝΝΗ, επειδή είστε υπάλληλος σημαίνει ότι δεν είστε δημοσιογράφος; Αν σας το επέβαλαν, η δεοντολογία σας πάει περίπατο;
Και… για την ιστορία… η κυρία ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΜΠΟΥΡΓΙΑΝΝΗ (δεν έχουμε τίποτα το προσωπικό μαζί της) ήταν από τις «ευνοούμενες» επί ΠΑΣΟΚ (αυτές ήταν οι γελοιότητες και του Σημιτικού εκσυγχρονισμού, που πληρώνει ακόμη ο λαός):
Αυτή είναι η λίστα των δημοσιογράφων που δούλευαν σε κρατικά μέσα και υπουργεία μέχρι το 2003 [bollywood & troktiko (δεν κλέβουμε, ούτε "προωθούμε", αλλά εδώ δεν βρήκαμε τον σχετικό δεσμό, οκ;), 7 Οκτώβρη 2008]

Άσχετο

Δεν είμαστε δημοσιογράφοι, δεν μας ενδιαφέρει η σκιώδης υπουργός (ας την χαίρεται ο ΓΑΠ), αλλά η ΧΟΥΝΤΑ του Καραμανλή μας τη «δίνει»!
==========================================================
Κύριε Παπανδρέου ΔΕΝ πάτε καλά . . .

Τα "δημοσκοπικά" παιχνίδια έχουν πολύ χρόνο και χρήμα ακόμη. . .

Κάποιοι σε παραπληροφορούν και σε καθησυχάζουν, άλλαξε, άρχισε το "ψάξιμο", βρες . . . κάνε ότι νομίζεις, εσύ . . . το καλοκαίρι . . . μάλλον και πάλι θα είναι αργά για δάκρυα και νέα ξεκινήματα .

ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ !!! και τους έχεις στην αυλή σου.

"ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ"

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.