Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Nα τον χαιρόμαστε !!! . . . με το καλημέρα , επί το έργον . . . ο :

Επί χούντας εισαγγελέας...









Ο κ Μαρκογιαννάκης που ανέλαβε το βαρύ καθήκον να ανατάξει το πεσμένο ηθικό των Σωμάτων Ασφαλείας ήταν αυτός που είχε εμπλακεί στον αχταρμα του C4I , του συσήματος παρακολούθησης , που παράγγειλε το ΠΑΣΟΚ και κλήθηκε να παραλάβει η Νέα Δημοκρατία.
Μαρκογιαννάκης .. ο άνθρωπος που ήταν υπέυθυνος για την παραλαβή του συστήματος C4I συμβουλεύτηκε τον σύντεκνο ΄"καθηγητή" κ Σταυρουλάκη, αυτόν ο οποίος κατόρθωσε μέσα σε 10 λεπτά να γίνει το σουργελο και ο περίγελος της Ελλάδας στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου. [Ας θυμιθούμε την τραγελαφική εμφάνιση του καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Σταυρουλάκη στον Μάκη, ο οποίος κατηγορήθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο για ατασθαλίες διαχείρισης και παράλληλα εμπλέκετο στην παραλαβή του C4I. Όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το επίπεδο των καθηγητών μας. Ο κ. Σταυρουλάκης κόντεψε να τρελάνει το πάνελ και μερικά από τα σχόλια που ακούστηκαν ήταν "τι πίνετε κ. καθηγητά;", "ληγμένα παίρνετε;" και το τελικό του κ. Μαρκογιαννάκη "αφήστε τον κ. καθηγητή, δεν βλέπετε πως είναι;"]
αλλά τότε άλλα έλεγε στην Χανιώτικη της Κυριακής ..
[ Ερώτηση: Ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Π. Σταυρουλάκης, που συνέταξε την έκθεση για το σύστημα C4I και θεωρείται κορυφαίος επιστήμονας στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, αναφέρει ότι τα τηλέφωνα με κρυπτοφώνηση που χρησιμοποιεί η ελληνική κυβέρνηση δεν παρέχουν καμία ασφάλεια, καθώς η προμηθεύτρια αμερικανική εταιρία SAIC φέρεται να κατέχει όλα τα «κλειδιά» τους. Ισχύει κάτι τέτοιο;Απάντηση Μαρκογιαννάκη: Ο κ. Σταυρουλάκης είναι ένας μεγάλος επιστήμονας, ......]
ο κ Σταυρουλάκης είναι Ελληνοαμερικανός και διετέλεσε υπέυθυνος της Αμερικανικής ΑΤ&Τ στην Ελλάδα για ένα διάστημα, πολλοί δε συνάδελφοί του αμφισβητουν εκτός άλλων και την επιστημονική του επάρκεια. Οπότε μπαίνει έτσι και αλλιώς το Ερώτημα: ποιοί και με ποιά κριτήρια τον επέλεξαν σε τέτοιες επιτροπές .. !!
Ως ειδικός για το C4I μετείχε ο Μαρκογιαννάκης» (Sic..)Πολιτικό θέμα παραλίγο να ανακύψει, χθες, όταν έγινε γνωστό ότι ο τέως υφυπουργός Δημόσιας Τάξης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συμμετείχε στη σύσκεψη που έγινε με στελέχη της αμερικανικής εταιρείας SAIC και υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου για το ηλεκτρονικό σύστημα C4I (σι-φορ-άι) που χρησιμοποιήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο υπουργός Γ. Βουλγαράκης αναγκάστηκε να εξηγήσει σε δημόσια δήλωση ότι ο τέως υφυπουργός κλήθηκε να παραστεί, διότι είναι άριστος γνώστης του συγκεκριμένου ζητήματος και το επέβαλε η κρισιμότητα των διαπραγματεύσεων.
garizo.blogspot.com/2009/01/blog-post_09.html
Αντιγράφω από το parliament.gr :
Πολιτικές - κοινωνικές δραστηριότητες
Εισαγγελέας κατά το χρονικό διάστημα 1972-1980. Μέλος της Ν.Δ. από το 1980. Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Χανίων 1980-1984. Πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Χανίων (1986-1989). Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ. Υπεύθυνος τομέα Δημόσιας Τάξης της Νέας Δημοκρατίας. Υφυπουργός Δημόσιας Τάξης 2004-2006.
Επί χούντας ο διορισμός του ως εισαγγελέας... είπατε κάτι;



Και σήμερα Αναπληρωτής υπουργός για θέματα Δημόσιας Τάξης !!!

Ασκληπιού 14: Η αστυνομία σε πλήρη δράση...

Μαρτυρία από τα γεγονότα στην οδό Ασκληπιού 14. Παρακολουθήστε πλάνα από τον αποκλεισμό και συλλήψεις διαδηλωτών στο συγκεκριμένο σημείο. Αστυνομικοί χτυπούν και ρίχνουν στο έδαφος μία ηλικιωμένη γυναίκα, που στεκόταν ανάμεσα σε ΜΑΤ και διαδηλωτές για να προστατεύσει τους τελευταίους...
Το κείμενο συνεχίζει στην πηγή του βίντεο: tvxs

* Αν αυτοί που κτυπούν μια γριούλα δεν είναι ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, όπως ο υπουργός του παρακράτους και ο καραγκιόζης της Ραφήνας, τότε είμαστε όλοι ηλίθιοι.
Ποια είναι η νόμιμη άμυνα απέναντι σε τέτοια κτήνη;

Έχει πολλά προσόντα ο άνθρωπος !!!
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.