Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Συλλαμβάνουν όποιον βρουν μπροστά τους. Εντάξει, δεν είναι χούντα, αλλά τι είναι; Είναι απλώς σαδιστές;


Βίντεο από την Ασκληπιού σήμερα (troktiko)


===========================================================

Αυτή είναι η νέα σύνθεση ; και η κυβερνητική : "Πρώτη Ημέρα ;"

Κύριε Αναπληρωτή υπουργέ για θέματα Δημόσιας Τάξης Χρήστο Μαρκογιαννάκη, η θέση σου είναι να υπηρετείς το Ελληνικό Σύνταγμα και ΟΧΙ τη κομματική ή άλλου είδους πειθαρχία και αποπροσανατολισμό.

Και επειδή ξεχνάτε και εσείς κύριε καθηγητά το μάθημα που διδάσκατε κάποτε, πριν την κρατική καρέκλα του Υπουργείου Εσωτερικών, Υπουργέ Προκόπη Παυλόπουλε την Ακροτελεύτια διάταξη σας τη θυμίζω :

" 2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν Θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη Βία."


Νάσος Ζαγγογιάννης

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.