Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Στην Αγάπη με το όνομα και τη χάρη ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ" σε ευχαριστεί θερμά για την ευγενική σου διάθεση να ασχοληθείς μαζί μας ! ! !

Κυριακή, 8 Φεβρουάριος 2009

Dream on...


Πριν να δημιουργήσω τα δικά μου blogs, ήρθα σε επαφή με τα φόρουμ, από μια βαθιά ανάγκη να εκφραστώ και να υπερασπιστώ αυτόν και αυτά που έκρινα ότι είναι σωστά, όχι μόνο με την καρδιά, αλλά και με το μυαλό μου. Τότε όταν ένιωσα μόνη εδώ που ζω…
============================================================
Θα ήθελα επίσης να αφιερώνω το βραβείο και σε όλους αυτούς που τόσο πολύ με εμπνέουν με το θάρρος της ελεύθερης άποψης τους (το ξέρω ότι δεν έχετε ανάγκη κανένα βραβείο για να συνεχίζετε): @ρ@τε πύλ@ς, Γεώργιος Κρόγιας, Chouvi, Alzap, Barel, G700, Ellie, Leondokardos, Matrix, Πλωμάρι, Ο Πολίτης, Rec-on, ο Νίκος Λαγκαδινός (και στο- Το Δίκτυο), Πολιτική Αφύπνιση, Ασκαρδαμυκτί, Ένα γελαστό απόγευμα, Μια κοινωνία για όλους, Μοναχικός Λύκος, Ο Ανάρχας τση Ζάκυνθος, Στέφανος Παπανώτας, sibilla, Νάσος, Δημήτρης Καραμίτσας, Τσουκνίδα, Όχι στο Όνομα μας, κ.α. που μπορεί να ξέχασα προς στιγμή.
Σας ευχαριστώ και υποκλίνομαι. Συνεχίστε το Όραμα.

===========================================================
nasosgr είπε...

Αγάπη με όνομα και σε χάρη ο ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ σε ευχαριστεί θερμά για την ευγενική σου διάθεση να ασχοληθείς μαζί μας.

Η τιμητική αυτή διάκριση για να μας εντάξεις στους αναγνώστες σου, μας γεμίζει με ιδιαίτερη χαρά αλλά και με μεγαλύτερη υπευθυνότητα για την πορεία μας από εδώ και πέρα.

Ελπίζουμε στην επιείκειά σου αν σε κάτι σταθούμε κατώτεροι των προσδοκιών σου, δώσε μας και μία ακόμη ευκαιρία, αν και απευχόμαστε να χρειαστεί.

Με συγκινητική διάθεση αλλά και απέραντη εκτίμηση αποδεχόμαστε την αγάπη σου και ανταποδίδουμε στα μέγιστα ανθρώπινα μέτρα.

Για το : ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νάσος

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.