Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΤΗΝ ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ Η... ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ

Νευρικό κλονισμό υπέστη η σύζυγος του Δημάρχου Νέου Ηρακλείου Σταύρου Γεωργόπουλου εξαιτίας της αποκάλυψης ότι ζητούσε ευνοϊκή μετάθεση στην Δ' ΔΟΥ ως διευθύντρια όλης της εφορίας. Το ρουσφέτι, όμως τελικά δεν έγινε. Σύμφωνα με πληροφορίες του pressmme, σήμερα ανακοινώθηκε ότι τελικά μετατέθηκε στην ΔΟΥ Νέας Φιλαδέλφειας αντί για την Δ' ΔΟΥ που αποτελεί την καλύτερη μετάθεση καθώς θεωρείται εφορία-φιλέτο. Σήμερα, λοιπόν εμφανίστηκε η... Δημαρχίνα για να αναλάβει τα καθήκοντά της. Μόλις έφτασε στην εφορία εισέπραξε τα αρνητικά σχόλια και την χλεύη των συναδέλφων της, οι οποίοι κρατούσαν στα χέρια τις λίστες της ντροπής που δημοσιεύσαμε στο pressmme και συμπεριλαμβάνεται μέσα σε αυτές η ίδια και ο σύζυγός της.
=============================================================

Τελικά δήμαρχε να σε χαίρονται οι ψηφοφόροι σου !!!

Τώρα ποιοι είναι αυτοί ;

Όλοι αυτοί που όταν περνάς δίπλα τους . . . νομίζεις ότι ψιχαλίζει . . .

Προσωπικά ΔΕΝ έχω ενοχές και ούτε αισθάνομαι άσχημα, απλά λυπάμαι όλους αυτούς που σε εμπιστεύτηκαν και τους απογοήτευσες . . .

Τελικά αν σε ρωτήσουν τι έκανες όλα αυτά τα χρόνια στη Δημαρχία ;

Τι θα τους απαντήσεις . . . έχεις απαντήσεις ;

Αυτά !!! έτερον ουδέν

. . . απλά και η δημοκρατία έχει τα τρωτά της και τις αδυναμίες της . . .

Υπομονή Νέο Ηρακλειώτες μου . . . ακόμη λίγο μας έμεινε . . .

Νάσος Ζαγγογιάννης.

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.