Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Πολιτικοί καιροσκοπισμοί... και "ανίερες επαναπροσεγγίσεις" . . .

"Στοιχημάτιζε για εκλογές τον ...Μάρτιο! Ρόμπα ο Χρυσοχοΐδης..."

Ο Τάσος Σμυρνιώτης στο PRESS-GR διατύπωσε την εξής απορία :
" . . . ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πριν από λίγο καιρό έβαζε στοίχημα ότι : "θα γίνουν εκλογές τον Μάρτιο".

Τώρα που είναι όμως Μάρτιος, εκλογές δεν γίνονται αλλά ο ίδιος έγινε πολιτική ρόμπα, τι λέει άραγε ο λαλίστατος κ. Χρυσοχοΐδης;

Το εάν ένας πολιτικός έκανε το λάθος και έβαλε ένα απλό στοίχημα είναι ίσως το ελάχιστο που μπορεί να του καταμαρτυρήσετε για αυτό κ. Σμυρνιώτη.

Υπάρχουν πιο σοβαρά που πρέπει να του επισημάνουμε . . . και ένα από αυτά είναι τα "σκιώδη καθήκοντά" του στο ΠΑΣΟΚ, ως υπευθύνου τομέα ανάπτυξης. Εκεί είναι που πρέπει να εστιάσουμε τη προσοχή μας . . . Υπάρχει πολιτική βούληση από το ΠΑΣΟΚ να τα βάλλει με τα Μεγάλα συμφέροντα ; ή αναμασάμε τα ίδια λόγια κάθε φορά ; (με σειρά μέτρων τύπου Φώλια !!!)

Αυτό που επισημαίνουμε προς το παρόν είναι η παντελής απουσία του ιδίου ή έστω κάποιων συνεργατών του στη Πατησίων 70 και Κότσικα . . .

Να το θυμάστε . . . το ΠΑΣΟΚ από αυτή την υπόθεση το μόνο που θα καταφέρει είναι ότι θα χάσει και ΔΕΝ θα χάσει μόνο αναποφάσιστους . . . αλλά και σε εγκυρότητα και σε αξιοπιστία. Η απουσία του εδώ μηδενίζει τα όποια προγράμματα ημερίδες , δηλώσεις, υποσχέσεις ή Μεγάλα λόγια που κατά καιρούς εκστομίζονται σε έναν υποτιθέμενο ή έστω ενδεχόμενο πόλεμο που υποτίθεται θα κάνει ως κυβερνητικό κόμμα.

Ο δημοκρατικός λαός θέλει έργα και ΟΧΙ λόγια. Απαιτεί από το ΠΑΣΟΚ να ξεφύγει από τη λογική των ομαδαρχών και των αρχηγικών τάσεων. Κάθε επανάληψη σε "παρόντες" ή "απόντες" μας αφήνει παντελώς αδιάφορους. Ο ΓΑΠ αυτή τη φορά θα είναι απελπιστικά μόνος του . . . οι επιλογές του θα τον αυτοκαταδικάσουν. . .

Αυτά προς το παρόν . . . και μία Υπενθύμιση : ΜΗΝ μας θεωρείτε Δεδομένους . . .
ΝΖ
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.