Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Έλυσαν το πρόβλημα ταυτίζοντας το σπάσιμο βιτρινών με την τρομοκρατία!

Σχόλιο :

Υπενθυμίζουμε στους φίλους αναγνώστες :
Κύριε πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ . . . σας το υπενθυμίζουμε και το παραπάνω, όπως και κάποια αναπάντητα e-mails άμεσων συνεργατών σας. . . "Εν καιρώ" . . . να περιμένουμε άμεσες αντιδράσεις ; αλλά πότε ; όταν ο απεργός πείνας γίνει αντικείμενο τηλε(ει)δικών από τα αχρεία τηλεπαράθυρα των ΜΜΕέδων ; (με το τις πταίει ;)

Οι περίεργοι όμως συγχρωτισμοί των δύο υποτιθέμενων, αντιπάλων, (στελεχών) και η συνεχής προβολή τους από τα ΜΜΕ μας προβληματίζουν δυσάρεστα !!! Εσάς ?

Και ένα τελευταίο ερώτημα : Αφού ο "αστυνόμος Μιχάλης" όπου βρεθεί και όπου σταθεί, μιλάει με τόση θέρμη (στα όρια του ναρκισσισμού) για τις δήθεν προσωπικές του επιτυχίες του στο Δ.Τάξεως, του 2004 !!! γιατί ΔΕΝ του αλλάζετε "Τομέα Ευθύνης" . . . για να ΜΗΝ μπερδευόμαστε και εμείς ;

Δηλαδή το έργο του στο Τομέα Ανάπτυξης θα είναι όλο και όλο ένα "γιαουρτάκι" ;

ΝΖ
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.