Τρίτη 7 Απριλίου 2009

"215" τζάμπα στέλνουν τον Παυλίδη στην Προανακριτική

Οι Νεοδημοκράτες θα κουκουλώσουν και αυτό το ΘΕΜΑ, όπως έκαναν και με τα υπόλοιπα σκάνδαλα, και ο πρώην υπουργός της Αρ. Παυλίδη δεν θα παραπεμπτεί τελικά στο Ειδικό Δικαστήριο.

Αφού η επιτροπή, που θα αποτελείται από 13 μέλη (7 ΝΔ, 3 ΠΑΣΟΚ, 1 ΚΚΕ, 1 ΣΥΡΙΖΑ και 1 ΛΑΟΣ), θα συγκροτηθεί σε σώμα το απόγευμα της Τρίτης και πρέπει να παραδώσει το πόρισμά της στις 27 Απριλίου.

Σε αυτήν την περίπτωση που δεν θα παραπέμψουν τον Παυλίδη στο Ειδικό Δικαστήριο η κατάσταση στη "κουρασμένη" Κυβέρνηση θα γίνει ακόμη πιο τραγική γιατί είναι λογικό πως στα μάτια του κόσμου θα πέσει πιο κάτω ακόμη και από τον πάτο που βρίσκεται.

Πολλοί υπουργοί και βουλευτές φοβούνται μία διαφορά με το ΠΑΣΟΚ που θα φτάνει τις 10 μονάδες, και αυτόματα πετάει τα 3/5 των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας εκτός Βουλής.Οπότε η μόνη λύση του Πρωθυπουργού θα είναι να προκηρύσσει όσο το δυνατόν πιο νωρίς εκλογές.

Η άλλη περίπτωση λέει, πως με την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου και την ενδεχόμενη παραπομπή Παυλίδη, ο πρωθυπουργός αναγκάζεται να αποπέμψει το βουλευτή από τη Νέα Δημοκρατία, με αποτέλεσμα η κυβερνώσα παράταξη να συρρικνωθεί στους 150 βουλευτές και τότε να προκηρυχθούν εκλογές, που θα διεξαχθούν ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές στις 7 Ιουνίου.
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.