Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Απαντούμε σε καλόπιστη κριτική αναγνώστριας:

.
Επειδή τελευταία γίνεται μεγάλο θέμα με τους εισαγγελείς, εμείς τοποθετηθήκαμε με συγκεκριμένη αρθρογραφία στην ανάρτησή μας με θέμα :

"Χαστούκι Σωτ.Μπάγια στον Γ.Σανιδά, που «δεν δικαιούται να υποκαθιστά και να αντιποιείται το ρόλο και τις αρμοδιότητες άλλου εισαγγελέα..."

Αναγνώστρια μας έγραψε:
Αλεξάνδρα είπε... Καλησπέρα, Καταρχάς συγχαρητήρια για το blog σου.
Αρκετά προσεγμένο!
Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα παρουσιάζεις εδώ.
Σε παραπέμπω σε άρθρο του politis.gr για να δεις την διαφορετική άποψη και αν θες να την σχολιάσεις : «Τροφοδότες τηλεδικείων»..
Αγαπητή Αλεξάνδρα. Ευχαριστούμε για την ευγενική σου επίσκεψη. Είναι τιμή για μας να μας ασκούν κριτική και χαρά μας να απαντάμε σε καλόπιστους αναγνώστες.

Επισκεφτήκαμε για δεύτερη φορά το συνάδελφο blogger.
ΣΗΜ: Κάθε μέρα διαβαζουμε τα blogs που ασχολούνται με τη πολιτική.

Δύο παρατηρήσεις :


1. Ο συνάδελφος χρησιμοποίησε έναν άστοχο τίτλο του 2006 από την Ελευθεροτυπία.
Για μας αυτό είναι σύμπτωση. Απλά επισημαίνουμε τη σύμπτωση.

2. Χρησιμοποίησε ένα εσωτερικό υπηρεσιακό έγγραφο, του τότε εισαγγελέα κ. Λινού, το οποίο ως γνωστών ήταν σε συνεννόηση με τον τότε πρόεδρο της βουλής, για αποφόρτιση του εισαγγελικού έργου και της βουλής. . .Έχουν γραφτεί αυτά και νομίζω και ο κ. Λινός έδωσε τις απαραίτητες επεξηγήσεις.

Στο παραπάνω σχόλιο σου αγαπητή Αλεξάνδρα ΔΕΝ πρόσεξες πιθανόν τις παραπομπές μας στο "αμελλητί".

Εμείς συμβουλευτήκαμε διαδικτυακά τον δικηγόρο των bloggers, τον οποίο εμπιστευόμαστε, για τις νομικές στου αναρτήσεις.

Παρακαλούμε λοιπόν, να διαβάσεις και εσύ για αυτό το θέμα, έναν πιο ειδικό από εμάς:
Η ανεξαρτησία των εισαγγελέων και η σχέση τους με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Θα περιμέναμε να μας παραπέμψεις καλύτερα στο δημοσίευμα του Ε.Τ το οποίο το έχουμε επισυνάψει τελευταίο:
Διάλογοι για την αναθεώρηση του Συντάγματος Διάλογοι για την αναθεώρηση του Συντάγματος nasosgr-zangi «Τροφοδότης τηλεδικείων ο εισαγγελέας Δ. Λινός!» συνέντευξη στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ
Ο τέως υφυπουργός Δημόσιας Τάξης Χρήστος Μαρκογιαννάκης επιμένει στις διαφωνίες του με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Λινό και τον καταγγέλλει για επιλεκτικές διαρροές στον τύπο, μιλώντας για «ανθρώπους που έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα και φαντάζονται εαυτούς "μεσσίες"».
Εμείς τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο τον διαβάζουμε, όπως και άλλους, (και ειδικά αυτούς που εκτελούν κομματική δημοσιογραφία). Σε αυτή τη μικρή χώρα γνωριζόμαστε ... τουλάχιστον τις διάφορες πένες αυτού του είδους (τις γνωρίζουμε πολύ καλά).

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γράφει κάποιες αλήθειες -αντεπιχειρήματα- για να συμψηφίσει μάλλον τα σημερινά κακουργήματα των σκανδάλων με τις τότε αμετροέπειες κάποιων (ευτυχώς λίγων) στελεχών του ΠΑΣΟΚ.


Οι πράξεις αυτές έχουν κριθεί σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις και το κίνημα δυστυχώς πλήγωσε με αυτές τις συμπεριφορές τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Πληγές που και εμείς επισημαίνουμε, για ορισμένα πρόσωπα και δυσαρεστούμε, πολλές φορές, την ηγετική ομάδα του κινήματος, (για να ΜΗΝ επαναληφθούν).

Το κάθε blog έχει μία στρατηγική και έναν συγκεκριμένο τρόπο δράσης.

Ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ" έχει όραμα. Μία κοινωνία δικαίου και ίσων ευκαιριών για όλους τους πολίτες.

Εάν σε αυτό το όραμα μας νομίσεις ότι θα μας βρεις επιλήσμονες ή κλακαδόρους, εμείς θα συνεχίσουμε, με όσες αναρτήσεις χρειαστεί, για να σε πείσουμε για τις προθέσεις μας.

Ο ιστοχώρος μας απευθύνεται στη κοινωνία των πολιτών και ασκεί καλόπιστη κριτική στην εξουσία και στη πολιτική των πολιτικών.

Μας ενδιαφέρει το δάσος των αναγνωστών μας, αλλά και εάν ακόμη, ένα δέντρο από αυτά θελήσει να ασχοληθούμε με αυτό ξεχωριστά, ευχαρίστως και θα το κάνουμε.

Αυτή είναι στοχαστική μας ματιά στη πολιτική, ο διάλογος με όλους και έναν-έναν προσωπικά, όταν χρειάζεται. Η άποψη "χάνουμε το δάσος για ένα δένδρο", είναι η συντηρητική άποψη της κυρίας Μπακογιάννη, η οποία μας βρίσκει αισθητικά αλλά και πολιτικά αντίθετους.

Νάσος Ζαγγογιάννης.
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.