Τρίτη, 28 Απριλίου 2009

"Γρίπη της Β. Αμερικής" και ΟΧΙ των "χοίρων" ...

Σύμφωνα με τα στοιχεία (προδημοσίευσης) της μελέτης του δικηγόρου Δημήτρη Καραμήτσα, Αντιπροέδρου του Ν.ΙΝΚΑ, η επίσημη ειδησεογραφία, για τη "Γρίπη των χοίρων" ΔΕΝ τεκμηριώνεται ως γρίπη των χοίρων, αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία που αναδημοσιεύουμε παρακάτω, ως "Γρίπη της Β. Αμερικής".

Σε επόμενη ανάρτηση, θα δημοσιεύσουμε την ολοκληρωμένη μελέτη, (με βάση αυτά τα στοιχεία), η οποία πιθανόν να αλλάξει πολλά από αυτά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα.
Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ "Γρίπη της Β. Αμερικής" και ΟΧΙ των "χοίρων" ... ==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

2 σχόλια:

 1. Θα έλεγα ότι πρόκειται για ένα φοβικό κείμενο που αρέσκεται στην συνομωσιολογία. Δεν αποκλείω να είναι και έτσι. Όμως γιατί βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα; Δεν καταλαβαίνω αυτό το άγχος την στιγμή που και η ΠΟΥ ομολογεί ότι είναι ακόμα νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητή Αλεξάνδρα.

  Ο συντάκτης αναφέρει τις πηγές.

  Αν πρόσεξες καλά είναι και σοβαρές και έγκυρες.

  Σε λίγο θα ανεβάσουμε τη μελέτη του, με βάση αυτές τις πηγές και κάποια άλλα νεώτερα στοιχεία.

  Τα τελικά συμπεράσματα βεβαίως και είναι πολύ νωρίς να εξαχθούν με απόλυτη αξιοπιστία.

  Ο σκοπός του ΔΕΝ είναι ο φόβος, αλλά ο προβληματισμός και κάποια πρώτα λογικά συμπεράσματα.

  Τον φόβο τον δημιουργεί η άγνοια. Η παράθεση στοιχείων από πηγές και η διερεύνησή τους από ειδικούς, στην αξιολόγησή τους, αμβλύνουν τουλάχιστον το πανικό και συμβάλουν στην πληρέστερη ενημέρωση.

  Με εκτίμηση στη κριτική σου άποψη.

  ΝΖ

  ΑπάντησηΔιαγραφή