Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Σε έγκυρες και αξιόπιστες πηγές αναδημοσίευσης ειδήσεων εξελίσσονται τα ελληνικά blogs.

Πηγή: InfoPal

Partita Grecia-Israele: lo stadio pieno di bandiere palestinesi

Με αυτό τον τίτλο :

"Αγώνας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ: Το γήπεδο γεμάτο από παλαιστινιακές σημαίες"

Και με αναφορά στη πηγή της είδησης, στον γνωστό ιστορικό συγγραφέα και μέλος της "Ελληνοπαλαιστινιακής Φιλίας" και της "ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ", κ Ν. Κλειτσίκα.

Hanno fatto di tutto per non far vedere cosa succedeva dentro lo stadio (partita di calcio Grecia-Israele): era pieno di bandiere palestinesi.

Έχουν κάνει τα πάντα για να μην βλέπουν τι συνέβη μέσα στο γήπεδο (ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ) ήταν γεμάτη από παλαιστινιακές σημαίες.

Lo sport unisce, Israele uccide! Ο αθλητισμός ενώνει, το Ισραήλ σκοτώνει!

Και παραθέτει τα αντίστοιχα links από το πολύ καλό blog "σίβυλλα" που του φιλοξενεί κατά καιρούς άρθρα του, όπως τα παρακάτω σχετικά με το τίτλο του αναφερόμενου ρεπορτάζ :

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/04/blog-post_7754.html

e http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/04/il-sport-unisce-isrele-uccide.html

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/04/blog-post_2194.html

H παραπάνω αναφορά σε ελληνικό blog αποδεικνύει σαφέστατα την δυναμική που αναπτύσσουν έγκυροι ιστοχώροι, ώστε να γίνονται αξιόπιστες πηγές αναδημοσίευσης ειδήσεων.

Με την ευκαιρία αυτή της παραπάνω αναφοράς, από ξένο ειδησεογραφικό πρακτορείο, πρέπει να επισημάνουμε και το πρόσφατο κυβερνητικό "ενδιαφέρον" για τον πλήρη έλεγχο (φίμωση) που επιχειρείται των Blogs, κατ΄εντολή ή μάλλον πλήρη ταύτιση απόψεων με τους μεγαλοεκδότες - καναλάρχες (των ΜΜΕ).

Εμείς συγχαίρουμε τους φίλους bloggers της "σίβυλλα" και τους ευχόμαστε να έχουν πάντα την ίδια πιστότητα και εγκυρότητα των αναρτήσεών του.

ΝΖ

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.