Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Κατώτερη των περιστάσεων η πρώτη Γενική συνέλευση της Τ.Ο του ΠΑΣΟΚ του Νέου Ηρακλείου Αττικής.


Σε ένα Δήμο που η δύναμη των υποστηριχτών του ΠΑΣΟΚ ξεπερνά κατά πολύ τους 6500 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους (ως φίλους και μέλη) η συγκέντρωση περίπου 50 ατόμων αναδεικνύει το γενικότερο πρόβλημα των Τ.Ο του ΠΑΣΟΚ.

Το περίφημο Μητρώο Μελών και Φίλων του κινήματος ανύπαρκτο, όπως και η περίφημη κάρτα- ταυτότητα μέλους. Το σύστημα συνδρομών σε μπακαλό-κιτάπια δεκαετίας 1960.

Το σύστημα τηλεειδοποίησης (με αποστολή μηνυμάτων σε κινητά τηλέφωνα) και αυτό με τη σειρά του (λόγω έλλειψης ενημέρωσης Μητρώου) ανενημέρωτο.

Πολλά τα οργανωτικά προβλήματα, όπως και τα παράπονα, με πρώτο και κύριο, αυτό με την ενημέρωση φίλων και συντρόφων, για το αγώνα των επερχόμενων ευρωεκλογών. (Στην ηγετική ομάδα μάλλον νομίζουν, ότι οι ψηφοφόροι σερφάρουν όλη μέρα στο διαδίκτυο και τους διαβάζουν ανελλιπώς !!!)

Εάν ΔΕΝ κατέβουν στο λαό τα μεγάλο στελέχη της οργάνωσης (πόρτα - πόρτα) στις γειτονιές και στα καφενεία, με μπροστάρηδες τους βουλευτές και τους άλλους γραφειοκράτες της γωνίας Ιπποκράτους και Ναβαρίνου, ΜΗΝ περιμένουν και μεγάλη αναστροφή του κλίματος με τα επιθυμητά ποσοστά προτίμησης.

Ο Γραμματέας της Τ.Ο σύντροφος Μίμης Καβούρης αποφάσισε από αύριο δυναμική κινητοποίηση και άνοιγμα των γραφείων σε καθημερινή βάση. Στην εισηγητική του ομιλία ανέθεσε σε ομάδες εργασίας συγκεκριμένα καθήκοντα.

Η κύρια ομιλία του συντρόφου Παντελή Οικονόμου, ήταν προγραμματισμένη για τις 19:30, ο ίδιος φρόντισε να παρατείνει την έναρξή της, κατά μία ώρα, (με δήθεν δικαιολογία ότι υπήρξε δυσκολία στη διαδρομή).
Αυτές οι καθυστερήσεις είναι συχνές και έχουν εντυπωθεί στα μέλη και τους φίλους της οργάνωσης και έρχονται και αυτοί με καθυστέρηση μία ώρα. (άρα: κανένα πρόβλημα)

Το κλίμα γενικά της συγκέντρωσης ήταν πολύ χαλαρό και άχρωμο. Οι λίγοι συγκεντρωθέντες ήταν κατά μέσο όρο ηλικίας περίπου στα 55. Η νεολαία απούσα.

Το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής συντρόφισσα, Έλενα Παναγοπούλου, ήταν αυτή που έδωσε ένα αγωνιστικό χρώμα και λίγο έντονο παλμό στην Γενική Συνέλευση η οποία γενικά ήταν κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών μου.

Ο σύντροφος Παντελής Οικονόμου φαινόταν ότι είχε έρθει σε μία εκδήλωση από υποχρέωση. Ο ίδιος ΔΕΝ πίστευε αυτά που έλεγε, αν και σε κάποια σημεία υπήρξε αληθινός. Σε γενικές γραμμές απογοήτευσε το ακροατήριο και οι απαντήσεις που έδωσε σε δύο ερωτήσεις που του έγιναν, στη συνέχεια, αντί να δώσει ένα τόνο νίκης προσπάθησε να αμβλύνει πολιτικάντικα κάποιες διαπιστώσεις που έχουμε όλοι μας, για τα χαμηλά ποσοστά του κινήματος και τις μικρές διαφορές με τη δεξιά παράταξη.

Γενικά η συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση ήταν εκτός από ολιγομελή, άχρωμη και υποτονική, (κατά την άποψή μου), πλήρως απογοητευτική και με μειωμένες ελπίδες μιάς βέβαιης και καθαρής νίκης πάνω από 3.5%

Παρακολουθήστε τα video και βγάλτε και τα δικά σας συμπεράσματα, προσωπικά περίμενα να είναι τουλάχιστον ο σύντροφος Οικονόμου, όπως και στη προηγούμενη ανάρτηση μας, στο γραπτό λόγο, δυναμικός και αποφασισμένος (βλέπε εδώ)

Εισηγητική Ομιλία Παντελή Οικονόμου στο "ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ" του Δήμου Ν.Ηρακλείου Αττικής.

Ερωτήσεις του συντρόφου Γιαβή και του Πρώην Δημάρχου Γ.Μαστοράκου (Αριστερά)
Δευτερολογία και απαντήσεις του Παντελή Οικονόμου (Δεξιά)

Νάσος Ζαγγογιάννης
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.