Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Αναχώρησε απόψε ελληνική αντιπροσωπεία για τη Γάζα

Μια ελληνική αντιπροσωπεία αναχώρησε αργά απόψε το βράδυ για το Κάιρο. Εκεί θα συναντηθεί με αντιπροσωπείες βουλευτών ευρωβουλευτών, διανοουμένων, καλλιτεχνών από όλη την Ευρώπη και θα συνοδεύσουν την ανθρωπιστική βοήθεια, το «Κονβόι της Ελπίδας» που ξεκίνησε στις 2 Μαΐου από το Μιλάνο της Ιταλίας.

Το «Κονβόι της Ελπίδας» αποτελούν μικρά βαν, που μεταφέρουν φαρμακευτικό υλικό και 40 ασθενοφόρα, προσφορά των λαών της Ευρώπης στη Γάζα, που είναι φορτωμένα αναπηρικά καροτσάκια και ειδικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά που είναι τυφλά από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς με φώσφορο και θα συνδέονται ακόμη και με το ίντερνετ.

Μια μικρή χαρά στα αθώα θύματα που δεν θα ξαναδούν το φως…

Στο Κονβόι είναι και ένα μικρό βαν από την Ελλάδα. Όμως, αγοράστηκε από απλούς πολίτες που δεν εμπιστεύονται τους μεγαλόσχημους συνδικαλιστές και την κυβέρνηση. Κι αυτό γιατί πολλά ερωτήματα ανακύπτουν:

- ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ;

- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ;

Η ΓΕΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΕΝΟΧΑ;
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.