Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Ποιος δολοφονεί τους νεκρούς; Ένα διαρκές διεθνές έγκλημα με την πλήρη συμπαράσταση και στήριξη της “πολιτισμένης” δύσης


Ποιος δολοφονεί τους νεκρούς, γράφει από τη Γάζα ο Ιταλός Vittorio Arrigoni. Γιατί η «πολιτισμένη» δύση δολοφονεί έναν λαό, εμείς…
Vittorio Arrigoni, ανταπόκριση από τη Γάζα και δικές μας επισημάνσεις (σίβυλλα)
Κυριακή πρωί πήγαμε στη Beit Hanoun να ψάξουμε το σώμα ενός νεαρού βοσκού, του 19χρονου Ahmed Abu Hashih που εξαφανίστηκε στις 21 Απρίλη.
Η Γάζα είναι μια φυλακή, δεν μπαίνει και δεν βγαίνει κανένας, συνεπώς όταν κάποιος “εξαφανίζεται” σημαίνει ότι το πτώμα του θα βρίσκεται κάπου κοντά στα σύνορα. Εκεί που συνήθως ο Ahmed πήγαινε για βοσκή τα ζώα του. Για 54 ημέρες η οικογένεια του νεαρού βοσκού εκλιπαρούσε τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό να μεσολαβήσει για την αναζήτηση του Ahmed...”.
Για 54 ημέρες η άρνηση του οργανισμού που σεβάστηκαν οι μεγαλύτεροι εγκληματίες του πλανήτη, με πρώτο τον Χίτλερ: «Πολύ επικίνδυνο».
«Επικίνδυνο» να γίνει αναζήτηση ενός πτώματος μέσα στη Γάζα, δηλαδή να σταματήσουν λίγες ώρες τα ναζιστικά γουρούνια με τους ελεύθερους σκοπευτές και τα πολυβόλα, να επιτρέψουν την ανεύρεση ενός πτώματος, που; Μέσα στη γη άλλων!
Ο σεβασμός στους νεκρούς δεν αποτελεί προνόμιο της αρχαίας Ελλάδας, αλλά ΟΛΩΝ των λαών του κόσμου! Οι μόνοι στην παγκόσμια ιστορία, που δεν σεβάστηκαν και δεν σέβονται τους νεκρούς, είναι οι ναζί του χωροφύλακα των ΗΠΑ στη Μ. Ανατολή!

Η συνέχεια της δολοφονίας ενός νεκρού
, στο blog: «ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ»


==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.