Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Η προβοκάτσια της αγωνίας . . . Ο γαλάζιος δήμαρχος Περιστερίου μαζεύει τις αφίσες του ΠΑΣΟΚ .


Ο Γιατρός, καρδιολόγος, Κώστας Λαλένης, δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, καταγγέλλει μέσα από την ιστοσελίδα του τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Παχατουρίδη για επιλεκτική αχρωματοψία σε ότι αφορά τις προεκλογικές πολιτικές αφίσες του ΠΑΣΟΚ, σε αντίθεση με αυτές της ΝΔ που πρόσκεινται κομματικά.


Η κατηγορία αυτή, εφόσον είναι έτσι, είναι πολύ σοβαρή για έναν δήμαρχο ο οποίος στην εκτέλεση των καθηκόντων του πρέπει να είναι υπερκομματικός και να δείχνει με πειστικότητα ότι εκφράζει (ή έστω ανέχεται) όλες τις πολιτικές δυνάμεις που εκπροσωπούν τους δημότες του.

Συγκεκριμένα η καταγγελία έχει ως εξής:

Η προβοκάτσια της αγωνίας . . .
Ο γαλάζιος δήμαρχος Περιστερίου μαζεύει τις αφίσες του ΠΑΣΟΚ


Ο δήμαρχος, αν και διατείνεται την πολιτική ανεξαρτησία του, σε καθημερινή βάση αποδεικνύει πως είναι γνήσιο παιδί της Ν.Δ. Της δεξιάς που δεν θέλουν να θυμούνται ακόμη και η ψηφοφόροι της, δοθέντος ότι οι εποχές αλλάζουν.
Ωστόσο υπάρχουν και οι νοσταλγοί άλλων εποχών. Πως αλλιώς θα μπορούσαν να ερμηνευτούν οι πρόσφατες πράξεις του δημάρχου; Ο κ. Παχατουρίδης, τις τελευταίες ημέρες μαζεύει τις αφίσες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου. Τα συνεργεία μάλιστα τις σκίζουν με μανία.

Την συγκεκριμένη πράξη την έχει επαναλάβει και σε προηγούμενες προεκλογικές περιόδους. Το επιχείρημά του είναι πως θέλει να διατηρήσει την πόλη καθαρή.

Προφανώς θέλει να καθαρίζει ό,τι θυμίζει ΠΑΣΟΚ. Και αυτό διότι οι αφίσες του Κώστα Καραμανλή για την ομιλία του στον Ασπρόπυργο είναι ακόμη στις κολώνες, παρά το γεγονός ότι η ομιλία έχει γίνει πριν από 10 μέρες.
Να η πολιτική αχρωμία του κ. Παχατουρίδη.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.