Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Επίσημη επίσκεψη Αντιπροσωπείας τού ΠΑΣΟΚ σήμερα στους απεργούς πείνας. Εξέφρασαν συμπαράσταση και ενημερώθηκαν.



Αντιπροσωπεία τού ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκε σήμερα στην οδό Πατησίων τον Θεόδωρο Τενέζο πού βρίσκεται στην 124η μέρα της απεργίας πείνας και τον Γεώργιο Κοσμόπουλο πού βρίσκεται στην ημέρα.

Η Αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Βουλευτή Φίλιππο Σαχινίδη Γραμματέα τού Τομέα Ανάπτυξης δήλωσε ότι αυτή είναι μία επίσημη παρουσία εκ μέρους τού κόμματος τής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης το οποίο εκφράζει για μία ακόμη φορά την συμπαράστασή του.

Οι Βουλευτές τού ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα τής συνάντησης της Δευτέρας 15-6-2009 τον απεργών με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γιώργο Βλάχο και τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού Σπύρο Ζησιμόπουλο.

Στους Βουλευτές τού ΠΑΣΟΚ δηλώθηκε ότι η απεργία πείνας συνεχίζεται μέχρι την υλοποίηση της συμφωνίας πού έγινε με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού και η οποία επιλύει τα βασικά αιτήματα τής απεργίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ: "Θετικά τα αποτέλεσμα τής συνάντησης υφυπουργού Ανάπτυξης, προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού και απεργών πείνας."
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.