Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Αγριο ξεκατίνιασμα έξω απο το γραφείο του Παπανδρέου>O Πάγκαλος , ο Βενιζέλος και η Μαίρυλιν Μονρόε.

kourdistoportocali











Ο ΜΠΕΝΙ ΤΡΑΓΟΥΣΟΥΣΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΟ HAPPY BIRTHDAY TO YOU… HAPPY BIRTHDAY MR PRESIDENT ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!
ΡΟΧΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ-ΜΟΝΟ Ο ΧΑΡΗΣ ΣΙΑΝΙΔΗΣ ΕΛΕΙΠΕ!
www.zougla.gr/news.php?id=46914

Πάγκαλο και εποχές Ρέλου θύμισε το πρωί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος εκεί που ήταν μια χαρά άρχισε να βρίζει τους ανθρώπους του προέδρου, σαν να τον τσίμπησε μύγα τσε-τσε.

Ήταν λίγο μετά τις 11 και μισή, και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ περίμενε να μπει στο γραφείο του προέδρου του κόμματος, Γιώργου Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε κλειστή την πόρτα, καθώς η γραμματέας του τού είχε περάσει μια γραμμή, με αποτέλεσμα τα πρωτοκλασάτα στελέχη να περιμένουν.

Στον προθάλαμο ήταν ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Παπουτσής, ο Θόδωρος Πάγκαλος και μόλις είχε φτάσει και ο Νίκος Αθανασάκης.

«Τώρα ήρθαν και οι επίσημοι, άρα μπορούμε να αρχίσουμε», είπε χαριτολογώντας ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αγνοώντας και ο ίδιος την έκρηξη που θα ακολουθούσε.

«Σε δυο λεπτά μπαίνουμε», του απάντησε ο γραμματέας του κόμματος και από κει και πέρα ποιος είδε και άκουσε το Βαγγέλη και δεν τον φοβήθηκε!

Κρίση, με πιάνει κρίση…

Είναι δυνατόν ένας Βενιζέλος να περιμένει τον πρόεδρο και μάλιστα ενώπιον των δημοσιογράφων;

«Είναι απαράδεκτο, είναι προσβλητικό και δεν θα το ξαναεπιτρέψω! Τι είμαστε, θέαμα για ζωολογικό κήπο;», έλεγε εκνευρισμένα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αφήνοντας άφωνο μέχρι και τον Πάγκαλο.

Ο Γιώργος Παπακωσταντίνου έτρεξε να κλείσει την πόρτα, οι δημοσιογράφοι διώχθηκαν κακήν κακώς και η γραμματέας του κ. Παπανδρέου πήγε στο καπνιστήριο για να ηρεμήσει.

«Εγώ θα πάω στο γραφείο μου να καθίσω και αν θέλετε με φωνάζετε», πρόσθεσε μαινόμενος ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος με τη σειρά του άκουσε άφωνος τον Θόδωρο Πάγκαλο να σχολιάζει:

«Όρθιος ή καθιστός Βαγγέλη, το ίδιο… θα είσαι». Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι ο συγκεκριμένος όρος που χρησιμοποίησε ο κ. Πάγκαλος δεν είναι δυνατόν να αναπαραχθεί.

Όταν πάντως άνοιξε η πόρτα, ο «μαινόμενος εν υαλοπωλείω ταύρος» είχε ηρεμήσει. Και μπαίνοντας στο γραφείο του προέδρου τι λέτε είπε ο κύριος Βενιζέλος.

HAPPY BIRTHDAY TO YOU… HAPPY BIRTHDAY MR PRESIDENT… αφού νωρίτερα είχε ακούσει στο ραδιόφωνο ότι ο πρόεδρος σήμερα έχει τα γενέθλιά του.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.