Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Tα κοράκια της πιάστας, αγοράζουν φτηνά διαμερίσματα στον Αγιο Παντελεήμονα, για να τα μοσχοπουλήσουν οταν φύγουν οι λαθρομετανάστες!

Γιατί αλείφουν βούτυρο στο ψωμί του Καρατζαφέρη;

www.antinews.gr


____________________________________________________________________________________________
Την τελευταία οκταετία, έπρεπε κανείς να ψάχνει με το μικροσκόπιο για να βρει δημοσιεύματα για το πρόβλημα της μετανάστευσης στη χώρα μας και πολύ περισσότερο να δει στην TV κάποιο σχετικό θέμα. Όλη κι όλη η σχετική θεματολογία τους περιοριζόταν σε κάποιες «επιτυχίες» του Λιμενικού, ή της Αστυνομίας, που έπιαναν μερικές δεκάδες μετανάστες, και τέλος. Αίφνης, ειδικά το τελευταίο έτος, ανακάλυψαν ότι το κέντρο της Αθήνας είναι γκέτο. Στη συνέχεια, οι καλοπληρωμένοι διευθυντάδες της TV, που το μόνο που τους απασχολεί είναι να βλέπουν τις μετρήσεις τηλεθέασης, «ευαισθητοποιήθηκαν» επειδή ένας μπάτσος έσκισε ένα κοράνι τσέπης ενός μετανάστη.

Κοντολογίς, το «σύστημα» των ΜΜΕ που είχε διαγράψει από τη θεματολογία του το μείζον θέμα των λαθρομεταναστών, μαζί με εκείνο των ναρκωτικών αφυπνίστηκε, ξαφνικά, προσφέροντας έτσι τις καλές του υπηρεσίες στον κ. Καρατζαφέρη. Όχι ότι είναι με αυτόν. Τη δουλειά τους κάνουν απλώς για να αποσταθεροποιήσουν περισσότερο το πολιτικό σκηνικό, με την αποδόμηση πρώτα της ΝΔ και στη συνέχεια και των υπολοίπων. Άλλωστε, το ισχύον «σύστημα» οικοδομήθηκε από τον «εκσυγχρονισμό» του κ. Σημίτη και σε αυτό έχει βαθιές ρίζες η οικογένεια Μητσοτάκη.

Που ήταν όμως, όλα αυτά τα χρόνια, οι «ευαίσθητοι» δήθεν προοδευτικοί, που «κτιζόταν» το απωθητικό έκτρωμα της πλατείας Ομονοίας, των Ολυμπιακών Αγώνων; Που ήταν όταν το κέντρο γινόταν μια απέραντη πιάτσα ναρκωτικών;

Να θυμίσουμε ότι το κέντρο, ήδη από εποχής Λαλιώτη, είχε διαχωριστεί σε δύο μεγάλα γκέτο: Πρώτο, το ξενυχτάδικο της Αθήνας (Ψυρρή, Πλάκα, Γκάζι, Πειραιώς, Ιερά Οδός, Συγγρού και τώρα Κεραμεικός). Δεύτερο, το γκέτο της πορνείας, των ναρκωτικών και μαγαζιών των Νιγηριανών, σε πολλά από τα οποία, εκτός από τα χαϊμαλιά και τα δερμάτινα, φύλαγαν κόκα. Ας δούμε σε έναν χάρτη την Αθήνα και θα καταλάβουμε το βρώμικο «παιχνίδι» που έπαιξαν κυβερνήσεις, Δήμοι, κ.ο.κ.

Στην πραγματικότητα και στα δύο γκέτο κυριαρχεί η «νύχτα». Δεν έκανε άραγε, σε κανέναν εντύπωση ότι στις περιοχές γύρω από την υποβαθμισμένη Ομόνοια, άρχισαν να ριζώνουν, δίπλα ακριβώς στον υπόκοσμο, μετανάστες; Που ήταν όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι καναλάρχες όταν, ήδη από εποχής Σημίτη, στήθηκε το γκέτο στην Πάτρα; Ουδεμία κυβέρνηση ακολούθησε συστηματική μεταναστευτική πολιτική, όσο κι αν κάτι τέτοιο, σήμερα, είναι δύσκολο να γίνει ακόμα και σε αναπτυγμένες χώρες. Ούτε η ΝΔ ούτε το ΠΑΣΟΚ.

Τι έκαναν τέλος, ο Δήμος Αθηναίων και η Νομαρχία, που τώρα άρχισαν να φωνάζουν για το Εφετείο; Το μόνο που τους ενδιέφερε, φαίνεται, ήταν να μαζέψουν όλα τα νυκτερινά κέντρα για να εισπράττουν έσοδα από τη νύκτα. Και κάτι ακόμα: Στη δεκαετία του 1990 όταν ήθελαν να μετατρέψουν το Γκάζι σε περιοχή-απέραντο νυκτερινό χοροπηδάδικο, άφησαν να κουβαληθούν εκεί εκατοντάδες εξαθλιωμένες οικογένειες τουρκογενών της Θράκης, ως επι το πλείστον τσιγγάνων. Έτσι, κατάφεραν να διώξουν και τους τελευταίους κατοίκους που αντιστέκονταν και είχαν σχηματίσει μάλιστα και συλλόγους.

Μήπως, λοιπόν, εκτός της ανικανότητας για χάραξη μεταναστευτικής πολιτικής, βλέπουμε τώρα το ίδιο έργο σε μεγάλο μέρος του κέντρου της Αθήνας. Ως γνωστόν, τα δυσεύρετα «φιλέτα» γης στο Δήμο Αθηναίων και πέριξ, είναι ελάχιστα. Και εκεί, έχουν πέσει όλα τα μεγάλα συμφέροντα (Βοτανικός, Ρέντη, κ.λ.π.). Τα υπόλοιπα, τα «κατέλαβε» η νύχτα.

Προβλέπουμε ότι τους μετανάστες θα τους διώξουμε με μια «σκούπα», θα αποκομίσει και πολιτικά οφέλη η κυβέρνηση, και οι εργολάβοι θα πίνουν εις υγείαν των κορόιδων. Δηλαδή, ημών!

Υ.Γ. Σας λέει τίποτα το γεγονός ότι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ επιλέχθηκε μια κατεξοχήν συστημική κυρία, η Νίκη Τζαβέλλα;

Γύρευε πόσα λαμόγια των Κρατικών Αρχών, τα κονομάνε απο τους λαθρομετανάστες

Τα τεράστια κέρδη των κυκλωμάτων από την λαθρομετανάστευση

Το μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης χρησιμοποιείται μόνιμα για το ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα στις κρατικές αρχές που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Στο προσκήνιο αυτής της σκληρής αντιπαράθεσης, όπου συνηθίζονται τα κτυπήματα κάτω από τη ζώνη (δικαίως ή αδίκως), είναι η ΕΛΑΣ και το Λιμενικό. Η πρώτη είναι επιφορτισμένη με την κατασταλτική αντιμετώπιση του φαινομένου όταν πλέον οι μετανάστες είναι εντός των τειχών και το Λιμενικό με την προστασία των συνόρων και την λαθραία είσοδο.

Και τι δεν έχουν πει ο ένας εναντίον του άλλου στο πλαίσιο αυτού του «πολέμου»! Το λιγότερο ότι δεν εκτελούν την αποστολή τους και το σημαντικότερο ότι τα παίρνουν, ακόμα και υψηλόβαθμοι, κυρίως από τα ελληνοτουρκικά δουλεμπορικά κυκλώματα. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες «ταρίφες», για να μπει ένας λαθρομετανάστης στην Ελλάδα πληρώνει στον λαθρέμπορο 3.000 δολάρια. Έτσι από ένα μόνο «φορτίο» 50 δυστυχισμένων ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος λαθρεμπορίας εισπράττει 150.000 δολάρια !!!. Που πηγαίνουν αυτά τα λεφτά; Οι λαθρέμποροι, λένε οι πληροφορίες μας, θα κρατήσουν ένα κομμάτι για τον εαυτό τους και το άλλο θα πάει για εκείνους που θα κάνουν «τα στραβά μάτια». - οι πληροφορίες λένε ότι τα λαδώματα είναι κατά μέσο όρο 1.000 δολάρια «το κεφάλι». Μιλάμε δηλαδή για αστρονομικά ποσά αν υπολογίσουμε το σύνολο των λαθρομεταναστών που μπαίνουν κάθε χρόνο στην Ελλάδα.

Φυσικά αυτές οι πληροφορίες είναι «στο μιλητό». Και τόσο αξιόπιστες όσο και οι λαθρομετανάστες με τους οποίους μιλήσαμε. Υπάρχει όμως έστω και ένας Έλληνας που πιστεύει ότι στη χώρα που ζούμε δεν υπάρχουν λιμενικοί και συνοριοφύλακες που κάνουν τα «στραβά μάτια»; Δεν υπάρχουν φουσκωτά και περιπολικά που κάνουν βόλτες για να βρουν λαθρομετανάστες στην αντίθετη μεριά από εκείνη που μπαίνουν στην Ελλάδα;

Είναι βέβαια, σύνηθες στη χώρα μας να κατηγορεί η μια υπηρεσία την άλλη, προκειμένου να απαλλαγεί των ευθυνών της ή για να δείξει ότι κάνει καλύτερη δουλειά από την άλλη και έτσι οι αξιωματικοί να πάρουν τους παραπάνω βαθμούς και οι υπηρεσίες να ενισχυθούν με κονδύλια. Στο στόχαστρο βρέθηκαν επανειλημμένως ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί και των δύο Σωμάτων.

Επειδή, είμαστε εις θέσιν να γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι ένας εξ’ αυτών των αξιωματικών της ΕΛΑΣ, ο οποίος ήταν παλαιότερα στη Στερεά Ελλάδα και κατόπιν σε κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, δέχθηκε παρασκηνιακά βολές από το Λιμενικό, με βαριές μάλιστα κατηγορίες, τις οποίες ωστόσο ο ίδιος ανταπέδωσε, καλό θα ήταν να ξεκαθαριστεί επιτέλους το πράγμα. Και να δοθούν στοιχεία. Διότι είναι βέβαιον ότι κάποιοι, μέσα σε αυτόν τον πόλεμο και «λαδώνουν» κομμάτια του κρατικού μηχανισμού και δίνουν πληροφορίες σε κυκλώματα δουλεμπόρων για να περνούν κάτω από τη μύτη των αρχών καραβιές μεταναστών.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.