Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Σήμερα, μέρες μετά, τα "Νέα", ο "Ελ. Τύπος" και άλλες εφημερίδες παραδέχονται ότι αρχίζει το "ξήλωμα" των "συγκεκριμένων βουλευτών"...


Πάλι τους ...πρόλαβε το Press-gr!

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
Επρεπε να δηλώσει ότι αποχωρεί ο Θ. Ρουσόπουλος για να ...καταλάβουν και να γράφουν οι εφημερίδες ότι θα κοπούν (υποχρεωτικά) και όσοι άλλοι βουλευτές της ΝΔ έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα.
Το Press-gr από την μεθεπομένη των εκλογών (διαβάστε εδώ) είχε αποκαλύψει υπό τον τίτλο "Η ...εκτέλεση των (πρώτων) έξι στη ΝΔ!" -βάζοντας και τις φωτογραφίες τους- ότι "η ήττα της ΝΔ στις εκλογές της Κυριακής κάνει οριστική την απόφαση του Κ. Καραμανλή να κόψει από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ όσους έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις σκανδάλων, σε μια προσπάθεια να δείξει ότι κάνει "κάθαρση" εν όψει των εθνικών εκλογών. Όπως έχουμε ξαναγράψει αυτοί ανέρχονται σε περίπου 15, σύμφωνα με όσα έχει εκμυστηρευθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Σε πρώτη φάση, τα θύματα θα είναι οι Θ. Ρουσόπουλος (πρόλαβε να πει μόνος του ότι δεν ξανακατεβαίνει, αν και το έχει αποκαλύψει το Press-gr [διαβάστε εδώ το σχετικό δημοσιεύμα του Μ. Πουλάκη] ότι "εγκαταλείπει την πολιτική..." από τις 24 Οκτωβρίου 2008) Π. Δούκας, Γ. Βουλγαράκης, Αλ. Κοντός, Ευ. Μπασιάκος και Αρ. Παυλίδης. Να δούμε ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι..."

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.