Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Κατά του «κύκλου Παιδείας» ΠΑΣΟΚ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Κατά του «κύκλου Παιδείας» Πασοκ

Αθήνα 6- 8-2009

Κύριε Πρόεδρε του Πασοκ

Κύριε Γιώργο Παπανδρέου

Κύριοι της ΕΚΑΠ

ΠΑΣΟΚ (τμήμα πειθαρχικού)

Θέμα: .

1. Ο κύκλος Παιδείας Πασοκ «καλύπτει συστηματικά» σκάνδαλα της ΝΔ και χαρίζει στην ΝΔ την αυτοδυναμία.

2. Έτσι η δεξιά κερδίζει το + 3% διαφορά στις εκλογές από την κ. Εύη Μπότσαρη και από τους προδότες του Πασοκ.

3. Να αλλάξουν όλα τα μέλη του κύκλου Παιδείας Πασοκ.

Κύριε Πρόεδρε του Πασοκ

Σας ενημερώνω ότι άτομα της δεξιάς που έχουν και «γνωριμίες» μέσα στο Πασοκ «λερώρουν» το όνομά σας ότι δήθεν έχουν «κάλυψη» από εσάς τον ίδιον και το περιβάλλον σας για τις παρανομίες που διαπράττουν οι ίδιοι.

Σε συνέχεια των καταγγελιών για την υπόθεση της ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ σας ενημερώνω ότι ο κύκλος Παιδείας Πασοκ αδυνατεί να αποκαλύψει τα σκάνδαλα της δεξιάς και το λεγόμενο «παραεκπαιδευτικό κύκλωμα» της συμβούλου της κ. Γιαννάκου κ. Εύης Μακρή Μπότσαρη ή «εμπλέκεται» μέσα στο σκάνδαλο δια της σιωπής!

Στην ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ έχει "εκλεγεί" Καθηγήτρια η κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη (και ήμουν παρών) ΜΕ ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ όπως ΚΑΤΑΓΓΈΛΕΤΑΙ αποκτήθηκαν από το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αθηνών και Πάτρας χωρίς νόμιμη εγγραφή!!!

Όπως καταγγέλλεται η κ. Μακρή Μπότσαρη με πτυχίο ΑΑΣΕΤΕΜ/ ΣΕΛΕΤΕ Σχολής εργοδηγού κατάφερε παρανόμως να αποκτήσει πτυχίο δασκάλας (χωρίς εγγραφή?) αφού πήρε πτυχίο από την Ράλλειο Ακαδημία και μετά από το Παιδαγωγικό Δημοτικής εκπαίδευσης Αθήνας χωρίς νόμιμη εγγραφή και να πάρει «εξομοίωση» δασκάλας με τον ίδιο τρόπο ??? Επίσης η προϋπηρεσία της ως αποσπασμένη στην Φιλοσοφική Σχολή μετρήθηκε εντελώς παράνομα ως ερευνητικό έργο. Δεν έχει κανένα μεταπτυχιακό τίτλο από Αγγλία και το Διδακτορικό της από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών ελέγχεται για την νομιμότητά του. Η επιθεωρήτρια του ΣΕΕΔΔ Συγγρού 60 Ουρανία Λιακοπούλου που γνώριζε λεπτομέρειες απομακρύνθηκε μυστηριωδώς από την υπόθεση!!

Στη συνέχεια ακολούθησαν πολλά γεγονότα εναντίον των δημοκρατικών (και εναντίον μου) από την δεξιά σύμβουλο της Μαριέττας Γιαννάκου και κανείς δεν τολμά να την ακουμπήσει (και πολλά λέγονται!!!). Η κ. Μπότσαρη καταφέρνει να «εξουδετερώνει» το Πασοκ και στην συνέχεια εργάζεται μανιωδώς υπέρ της ΝΔ αφού καταδιώκει όλους τους δημοκρατικούς και τους βάζει να ψηφίσουν «κρυφά» την ΝΔ. !!

Έτσι η δεξιά κερδίζει το + 3% διαφορά στις εκλογές από την κ. Εύη Μπότσαρη και από τους προδότες του Πασοκ. Οι υπεύθυνοι του τομέα Παιδείας Πασοκ έδωσαν την αυτοδυναμία στην ΝΔ και μετά καλούσαν τον λαό να πάει να ψηφίσει.

Ο κύκλος της Εύης Μπότσαρης διαδίδει ότι γυρίζει από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο όλων των κομμάτων όπως και στου Ευθυμίου και στης Δαμανάκη και πιθανώς και σε άλλα και είτε λαδώνει είτε απειλεί είτε «με άλλους τρόπους που γνωρίζει η ίδια» καταφέρνει να κρατάει ακόμα την υπόθεση στην αιώνια ανάκριση!!

Η εισαγγελέας κ. Ραικου να ελεγχθεί πειθαρχικά γιατί καθυστερεί τη υπόθεση.

Πολλοί αφήνουν ότι η γοητεία και τα «θέλγητρα» της κ, Μπότσαρη γοητεύουν τους έλληνες Μπερλουσκόνι!! Η αρχή του «όποια ξαπλώνει θα πάει μπροστά» δεν είναι στην ιδεολογία του Πασοκ και όσοι την εφαρμόζουν είναι κοινοί εκβιαστές και βιαστές και θα πάνε φυλακή. Σας ενημερώνω ότι επειδή η κ. Μπότσαρη με έχει καταστρέψει προσωπικά με το δίκτυο ανθρώπων που διαθέτει σε όλα τα κόμματα δεν θα υποχωρήσω και θα δαπανήσω όλη την περιουσία μου ώσπου να λάμψει η αλήθεια. Οποίος καλύπτει τη κ. Μπότσαρη αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφτεί και θα το μετανιώσει. Οι δημοκρατικοί εκπαιδευτικοί έχουν την αίσθηση ότι "πουλήθηκαν"!!!

Η Καθηγήτρια της ΑΣΠΑΙΤΕ κ. Καλούρη Ουρανία με ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι «αρχίζουν και καταστρέφουν έγγραφα» σε αυτήν την Σχολή για να «καλύψουν απότι φαίνεται τα σκάνδαλα της ΑΣΠΑΙΤΕ» με την δήθεν αναδιοργάνωση του αρχείου της ΑΣΠΑΙΤΕ (που έχει και παράρτημα στην Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Κρήτη και Θράκη.

Παρακαλώ να παρέμβετε με επερώτηση αλλά και με αναφορά στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Η προηγούμενη επερώτηση έγινε πολύ καιρό πριν και ήταν άτολμη ενώ μεσολάβησαν πολλά γεγονότα!!!

Εκεί έχει "εκλεγεί" Καθηγήτρια η κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη (και ήμουν παρών) και ακολούθησαν πολλά γεγονότα εναντίον των δημοκρατικών (και εναντίον μου) από την δεξιά σύμβουλο της Μαριέττας Γιαννάκου και κανείς δεν τολμά να την ακουμπήσει (και πολλά λέγονται!!!) . Οι δημοκρατικοί εκπαιδευτικοί έχουν την αίσθηση ότι "πουλήθηκαν"!!!

Για να τελειώνουμε με αυτήν την υπόθεση (γιατί έτσι και αλλιώς θα τελειώσει) σας παρακαλώ να καταθέσετε μια επερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας και Δικαιοσύνης ενόψει της αυτονόμησης Του Γενικού Τμήματος Παιδαγωγικών Μαθημάτων με το εξής περιεχόμενο:

============

Κύριε Πρόεδρε,

μετά την υπ. αρθμ. 2900/8-5-2007 αναφορά προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης από τον Βουλευτή του Πασοκ κ. Καρχιμάκη άρχισε εισαγγελικός έλεγχος στην ΑΣΠΑΙΤΕ με θέμα "παράνομες εκλογές" Καθηγητών και διασπάθιση ευρωπαϊκών κονδυλίων και δημόσιου χρήματος". Επίσης οι Επιθεωρητές Δημόσιες Διοίκησης έκαναν έλεγχο για το θέμα αυτό.

Σας παρακαλούμε

1. Να μας ενημερώσετε για την πορεία των ερευνών και γιατί καθυστερούν.

2. Να κατατεθεί στη Βουλή αντίγραφο του όλου φακέλου των ερευνών τόσο για τις "εκλογές των Καθηγητών" όσο και για τις έρευνες για "οικονομικά θέματα" της Σχολής.

3. Να ελεγχθεί τί συμβαίνει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πατρών και πότε και πώς φοίτησε η κ. Μπότσαρη

4. Να μας ενημερώσετε με ποιο τρόπο η ΑΣΠΑΙΤΕ μπορεί να παίξει τον πραγματικό ρόλο Παιδαγωγικό, Ερευνητικό και Επιστημονικό που της αρμόζει δεδομένου ότι εκκρεμούν τόσες υποθέσεις υπό εισαγγελική διερεύνηση.

5. Να εκλεχθούν πειθαρχικά όλοι οι δικαστικοί γιατί καθυστερεί η διαλεύκανση της υπόθεσης.

6. Να αλλάξουν όλα τα μέλη του κύκλου Παιδείας Πασοκ.

7. Να αποπεμφθούν από το Πασοκ όσοι «εργάστηκαν με την απραξία» τους για την κ. Μπότσαρη και την αυτοδυναμία της ΝΔ.

Κύριε Πρόεδρε

Είμαι από τους ελάχιστους που στάθηκαν στο πλευρό σας όταν το βράδυ της 16-09-2007 «χάσαμε» τις εκλογές γιατί οι προδότες του Πασοκ «κάλυπταν» την κάθε δεξιά Εύη Μπότσαρη και έριχναν σε εσάς το φταίξιμο και την αποτυχία στις εκλογές.

Κύριε Πρόεδρε

περιμένω τις ενέργειές σας αλλά και την τυχόν αρνητική απάντησή σας, γιατί αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει γιατί η δεξιά αντλεί πάρα πολλούς ψήφους από την ΑΣΠΑΙΤΕ με τους "Καθηγητές" που έχει διορίσει εκεί με παράτυπες διαδικασίες και οι "δικοί μας" το κάνουν "γαργάρα" (γιατί άραγε??).

Μετά παρέλευση ενός μηνός από σήμερα και εάν δεν γίνει τίποτα από πλευράς Πασοκ εναντίον της κ. Εύης Μακρή Μπότσαρη θα θεωρήσω ότι όντως κάποιοι μέσα στο Πασοκ «καλύπτουν πράγματι» την κ. Μπότσαρη και τις παρανομίες και θα κινηθώ δικαστικά κατά παντός υπεύθυνου και θα δοθεί διάσταση και στ ΜΜΕ.

Κύριε Πρόεδρε

Δεν μπορούμε να καλούμε τους πολίτες να ψηφίσουν Πασοκ όταν το επίσημο Πασοκ «πριμοδοτεί» την δεξιά.

Κύριε Πρόεδρε

Στις 1 Σεπτέμβρη 2009 θα καταθέσω μήνυση κατά παντός υπευθύνου και αν «ο κύκλος παιδείας» Πασοκ συνεχίζει έως τότε να μην κάνει τίποτα τότε αυτομάτως είναι συνυπεύθυνοι του σκανδάλου ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ και συμπεριλαμβάνονται αυτόματα στην μήνυση.

Κύριε Πρόεδρε

Εσείς ο ίδιος δηλώσατε ότι ΔΕΝ μπορούν να είναι μέσα στο Πασοκ όσοι εμπλέκονται σε σκάνδαλα.

Με Τιμή

Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

Επιλαχών υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος Αθήνας

Επιλαχών Βουλευτής Β ΄ Αθήνας Πασοκ

Κολοκοτρώνη 7

Πεύκη 151 21 Αθήνα

Τηλ. 6936369717

---Υ.Γ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ


===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.