Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΚΙΝΗΣΗ Πολιτικής Διαβούλευσης Μελών και Φίλων ΠΑΣΟΚ

Εμείς, Σοσιαλιστές και Δημοκράτες, στο δρόμο της κοινωνικής συνοχής, της πράσινης ανάπτυξης, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δίκαιης αναδιανομής του πλούτου, με πολιτικές που βάζουν πρώτα τον πολίτη.

Εμείς, Σοσιαλιστές και Δημοκράτες, υπέρμαχοι στην ενίσχυση της Δημοκρατίας μας, τόσο ως προς τη λήψη αποφάσεων και την αξιοποίηση δημοψηφισμάτων, τοπικών και εθνικών, όσο και ως προς την άσκηση του νομοθετικού έργου, τη νομοθετική πρωτοβουλία του ίδιου του πολίτη.

Εμείς, Σοσιαλιστές και Δημοκράτες, εκπρόσωποι μιας Ελλάδας που δεν θα ανέχεται, που δεν θα ταλαντεύεται συνεχώς σαν εκκρεμές, ανάμεσα στην υποχώρηση και στον τυχοδιωκτισμό. Που θα κάνει σαφές σε όλους ότι τα κυριαρχικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα.

Εμείς, Σοσιαλιστές και Δημοκράτες, εραστές της κοινωνικής Δικαιοσύνης και της πολιτικής Αρετής!

Εμείς, Σοσιαλιστές και Δημοκράτες, άνθρωποι της δράσης, που δεν εφησυχάζουμε, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του προέδρου μας, “ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, αντισταθείτε”, συναντιόμαστε σε αυτήν εδώ την ιστοσελίδα, σε μία Κίνηση Πολιτικής Διαβούλευσης, στην κοινή μας συνεννόηση, συνείδηση και ανάγκη να ξεσηκωθούμε σε κάθε γωνιά της ελληνικής γης για να ανατρέψουμε το κατεστημένο και την ολιγαρχία!


ΚΙΝΗΣΗ Πολιτικής Διαβούλευσης Μελών
και Φίλων ΠΑΣΟΚ


===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.