Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Γ. Παπανδρέου: Το πρόγραμμα των 100 πρώτων ημερών

Tο σχέδιο των 100 πρώτων ημερών της διακυβέρνησης του για την ανάταξη της οικονομίας και του κράτους παρουσίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, κατά την ομιλία του προς τους παραγωγικούς φορείς της χώρας, στην 74η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ αναφέρθηκε στις προγραμματικές δεσμεύσεις του Κινήματος με άξονες τους πέντε Εθνικούς Στόχους.

«Η χώρα χρειάζεται αποφάσεις Η οικονομία χρειάζεται αποφάσεις. Οι πολίτες χρειάζονται αποφάσεις. Αποφάσεις - όχι προφάσεις που επιχειρούν να δικαιολογήσουν τα σημερινά αδιέξοδα της χώρας.

Αποφάσεις για το συνολικό συμφέρον της πατρίδας. Για ένα κράτος ευνομίας, ισχύος του δικαίου, ασφάλειας και δικαιοσύνης. Για μια δυναμική παρουσία στα Βαλκάνια και την Ευρώπη.

Ακούστε την ομιλία Παπανδρέου

Είμαι έτοιμος να πάρω αυτές τις αποφάσεις. Να αλλάξουμε μαζί τα πράγματα στην χώρα» τόνισε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι με συλλογική προσπάθεια η χώρα μπορεί να βγει από αυτή τη συνολική κρίση και η οικονομία μπορεί να επανέλθει σε τροχιά ανάπτυξης και να παράγει νέο πλούτο, που θα μοιράζεται δίκαια...

Η συνέχεια >εδώ<

Ομιλία Γιώργου Α. Παπανδρέου στους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων στην 74η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


Ομιλία Γιώργου Α

----------------------------------------------------

Σχόλιο: Ο ιστο-χώρος μας αισθάνεται χαρά και ικανοποίηση για τη σύμπτωση και των δικών μας απόψεων:

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2009
"Λαϊκή απαίτηση για προγραμματικό λόγο δέσμευση και πράξεις 100 πρώτων ημερών."

Νάσος.

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.