Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΕΔΕΚ, το σοσιαλιστικό κόμμα της Κύπρου, για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. και τη Σοσιαλιστική Ομάδα του Ευρωκοινοβουλίου


Την ανάγκη να συμπεριληφθεί το Κυπριακό πρόβλημα στις βασικές προτεραιότητες της σοσιαλιστικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τόνισε ο επικεφαλής της Κυπριακής σοσιαλιστικής αντιπροσωπείας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κυριάκος Μαυρονικόλας, κατά τη διάρκεια συνεδρίας της ομάδας εργασίας των σοσιαλιστών, αρμόδια για τις εξωτερικές υποθέσεις.

Ο κύριος Μαυρονικόλας, υπέδειξε πως εφόσον το θέμα της Τουρκίας ως υποψήφια χώρα για διεύρυνση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα, τότε σαφέστατα και το Κυπριακό πρόβλημα θα πρέπει να συμπεριληφθεί στις προτεραιότητες αυτές.
Συνεχίζοντας, ο Ευρωβουλευτής, σημείωσε πως η Τουρκία έχει υποχρεώσεις, τις οποίες πρέπει να εκπληρώσει τόσο απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και στην Κυπριακή Δημοκρατία.
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.