Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Λούκα Κατσέλη (Πέμπτη 24-9-2009) Ανοιχτή Ομιλία στην Νέα Ιωνία




Ανοιχτή Ομιλία στην Νέα Ιωνία (Συνεδριακό Κέντρο) και εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της
Λ. Κατσέλη στην Ν. Ιωνία

(Ελ. Βενιζέλου 15 & Ηρακλείου).

Παρακάτω παρουσιάζω τις βασικές μου θέσεις για εφτά βασικές θεματικές ενότητες, οι οποίες ταυτόχρονα αποτελούν και τις μελλοντικές μας πολιτικές προτεραιότητες. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Αφιερώστε λίγα λεπτά να δείτε και να ακούσετε την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία της:


Η προεκλογική συγκέντρωση στην Ν.Ιωνία, της Υποψήφιας Β' Αθήνας κ. Λούκα Κατσέλη, ήταν πολύ πάνω από τις όποιες προσδοκίες θα μπορούσε να έχει το κάθε πρωτοκλασάτο στέλεχος του οποιοδήποτε κόμματος.
Η απογοήτευση και οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων, έχει δημιουργήσει μία απέχθεια για τους πολιτικούς.
Η παραπάνω συγκέντρωση επιβεβαίωσε, μετά και από την άλλη επιτυχημένη συγκέντρωση της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στον ίδιο χώρο, ότι οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ, τολμούν τις ανοιχτές συγκεντρώσεις γιατί έχουν πείσει ότι τα λόγια, στις 5 του Οκτώβρη, θα γίνουν έργα.

ΣΣ: Δες την Αποκλειστική Δήλωση της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου

Έτσι ο κόσμος σιγά-σιγά επιστρέφει στη πολιτική και εμπιστεύεται και τα πρόσωπα που του λένε την αλήθεια. Δυστυχώς και για τεχνικούς λόγους δεν καταγράψαμε όλη την ομιλία. Τα παραπάνω αποσπάσματα και μόνο αρκούν να δείξουν το παλμό και το εφαρμόσιμο πρόγραμμα που υποσχέθηκε προσωπικά να υλοποιήσει ο ΓΑΠ.

Αξίζει στο 2ο video (5:45) να δείτε μία έκπληξη λαού θέλοντος και με επιβεβαίωση του χτύπου μιας καμπάνας. Τυχαίο αλλά χαρμόσυνο και ωραίο. Αξίζει να το δείτε και αυτό.

Νάσος.

ΥΣ: Το προεκλογικό φυλλάδιο της Λούκα Κατσέλη:


Προεκλογικό Φυλλάδιο


========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.