Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Κεντρική προεκλογική ομιλία Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου (2)

Δευτέρα, 21 Σεπτέμβρη 2009 6:30 μ.μ. - 7:30 μ.μ.
Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Νέας Ιωνίας - Πατριάρχου Ιωακείμ 4, Νέα Ιωνία


Μήνυμα για τις εκλογές

Φίλες και Φίλοι,

Για τη σημερινή κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας και βιώνει ο κάθε πολίτης, για την κοινωνική ανασφάλεια και τις διευρυνόμενες ανισότητες, ευθύνεται η αδιέξοδη και κοινωνικά άδικη πολιτική της Ν.Δ. Μια πολιτική που μηδένισε κάθε αντίσταση της χώρας μας απέναντι στη διεθνή οικονομική κρίση και άφησε ανοχύρωτους τους πολλούς.

Τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξουμε πορεία.

Για να βγούμε το γρηγορότερο δυνατό από το σημερινό αδιέξοδο και να μπούμε σε μια νέα αναπτυξιακή τροχιά, που αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας και κατοχυρώνει για όλους το δικαίωμα στην εργασία, στην παιδεία, στην υγεία, στην δημιουργία και στην ποιότητα ζωής.

Ο τρόπος υπάρχει. Το σχέδιο υπάρχει. Η βούληση υπάρχει.

Οι άνθρωποι που ξέρουν να δουλεύουν για να φέρνουν αποτέλεσμα είναι σε θέση μάχης.

Σας καλώ να γίνουμε ακόμη περισσότεροι, ακόμη δυνατότεροι, ώστε να μην χαθεί ούτε μια μέρα από το έργο που έχουμε μπροστά μας.

Στις 4 Οκτωβρίου ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ.
Δίνουμε ισχυρή εντολή στον Γιώργο Παπανδρέου.

ΓιÕ αυτή τη μάχη σήμερα και για όσα πρέπει να γίνουν από αύριο, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους εσάς που θέλετε την αλλαγή και πιστεύετε σε ένα καλύτερο μέλλον, ζητώ την ψήφο σας.

Με τη δέσμευση
να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

1<<<συνέχεια>>>3

4<<<<--->>>>>5

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.