Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Τα ράσα ΔΕΝ κάνουν το παπά όπως και τα πολλά πτυχία έναν υπουργό.


Διαβάζουμε στο press-gr:

"Χρόνια πολλά" στον Κουβέλη με ...κλήση!

Από τον Ακη Καρατράντο
Τελικά καμία μέρα στην Ελλάδα δεν μπορεί να περάσει χωρίς ευτράπελα. Σήμερα (22/9) είναι η παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο, δεν φτάνει που δεν συμμετέχουμε οργανωμένα ως χώρα στις Ευρωπαϊκές εκδηλώσεις , αλλά ο Δήμος Αθηναίων, που υποτίθεται ότι έχει ως πρωταρχικό του στόχο την δημιουργία ελεύθερων χώρων και καλύτερου περιβάλλοντος, κόβει κλήσεις σε μηχανές ανάμεσα σε αυτοκίνητα.

Θύμα της υποθέσεως;
Ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Αθήνας και πολιτικός εκπρόσωπος Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Σπύρος Κουβέλης. Είναι γνωστό ότι ο Κουβέλης, λάτρης των μηχανών δρόμου, προσπαθεί και το έχει καταφέρει στο ΠΑΣΟΚ να περάσει την κουλτούρα της μη χρήσης αυτοκινήτου και της αξιοποίησης, ειδικά μέσα στην Αθήνα, των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Ο Δήμος Αθηναίων σήμερα αποφάσισε για την παγκόσμια ημέρα να του πει χρόνια πολλά με μία κλήση στη μηχανή του, την οποία περικύκλωσαν δύο αυτοκίνητα εκεί που την είχε παρκάρει.
Άντε και χρόνια σου πολλά Κουβέλη, η κλήση είχε και καρτούλα από τον Δήμαρχο;
ΥΓ. όταν μου ήρθε το e-mail δεν το πίστευα, νόμιζα πως είναι φάρσα. Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω και την κλήση.

-----------------------
Σχόλιο: Αυτό το παιδί με το απλανές βλέμμα - απροσδιόριστο μηχανικό χαμόγελο, έχει επιλεγεί:
Πολιτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, για το Περιβάλλον και τη Χωροταξία.
Είναι η τέταρτη φορά που ο ιστοχώρος μας ασχολείται μαζί του. Είναι βέβαια και η προεκλογική περίοδος που μας κάνει να ΜΗΝ θέλουμε να χαλάσουμε το κλίμα ευφορίας, αυτό όμως ΔΕΝ σημαίνει ότι ΔΕΝ θα επισημάνουμε και τα κακώς κείμενα όπου υπάρχουν. Τα μετά των εκλογών για μας είναι ότι, "ότι ξέρουμε" ΔΕΝ το κρύβουμε κάτω από το τραπέζι, αλλά το προβάλλουμε (πριν) για
δημόσια διαβούλευση:

1. Από διάλογο για τη περιβαλλοντολογική καταστροφή της Αττικής

Spyros Kouvelis also commented on his wall post: "οπως ξερει και ο Κυριακος, εμενα δε με ενδιαφερειη πολιτικη του καφενειου, αλλα οι λυσεις για τα μεγαλα και χρονια προβληματα του τοπου μας, οποτε δε δινω συνεχεια σε αυτη την (αστοχη νομιζω) συζητηση εδω. Η απαντηση μου στην ανοικτη επιστολη, συντομα."

Το πόσο σύντομα εννοεί ο Spyros Kouvelis (αγγλιστί) αυτός ξέρει καλύτερα από μας. Εμείς σημειώνουμε την ημερομηνία του e-mail του:Κυριακή, 12 Ιούλιος 2009, 17:54

2. ΜΗΝΥΜΑ ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ:

"Δυστυχώς δε θα μπορέσω να είμαι μαζί σας απόψε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, καθώς θα είμαι στο εξωτερικό. Πρέπει βλέπετε να μαζέψω τα παιδιά μου από κει που τα παράτησα όταν ξέσπασε η πυρκαγιά και να τα επιστρέψω στη Γαλλία γιατί ανοίγουν τα σχολεία τους… Με το νου όμως θα είμαι μαζί σας, και πιστεύω και ελπίζω η συμμετοχή μας να είναι μεγάλη."

Παρασκευή, 28 Αύγουστου 2009 είχαμε σχολιάσει τότε:
"Δηλαδή διαβάσαμε σωστά;

κάποια άλλη διευκρίνηση να μας καταστήσετε σοφότερους;"

Σήμερα κρατάμε αυτό: "...γιατί ανοίγουν τα σχολεία τους…"

Μπορεί να είναι και ένας τρόπος απαξίωσης για να αντιπολιτευθείς Σπύρο Κουβέλη, το κακό σύστημα παιδείας της χώρας μας και να μας πείσεις ότι πρέπει να πάμε και τα δικά μας στη Γαλλία και όταν ολοκληρωθεί το σύστημα παιδείας του ΠΑΣΟΚ να τα επαναπατρίσουμε δίγλωσσα.

3. Δευτέρα, 26 Ιανουάριος 2009
Σπύρος Κουβέλης @ Live Interview on Net

Τότε είχαμε σχολιάσει: Παρακολουθήσαμε μία στημένη εκπομπή . . . με προσυμφωνημένες ερωτήσεις

Βλέπε και την απάντηση του τοπικού δημοσιογράφου ο οποίος ανέλαβε να αιτιολογήσει και στην ουσία να αναλάβει την ευθύνη της διαδικασίσς.

Ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος ΔΕΝ μας έκανε τη τιμή να μας πει και αυτός τη δική του άποψη, παρόλο που πολλά blogs είχαν αναδημοσιεύσει την είδηση.

Η κάθε προεκλογική περίοδος είναι το ΑΣΕΠ των πολιτικών. Εμείς συμμετέχουμε στην διαδικασία με το γραπτό μας λόγο και τα παραπάνω στοιχεία.

Το λόγο τώρα τον έχει η Α' Αθήνας με τους ψηφοφόρους της, για την έδρα (ΔΕΝ είναι τώρα χωρίς ψήφο) και ας ελπίσουμε ότι θα συνεκτιμηθούν και στην συνέχεια με τις ευθύνες τομέων των υπουργείων.

Η δική μας εποικοδομητική κριτική σταματά εδώ και ΔΕΝ επανερχόμαστε επί του ιδίου θέματος, εκτός και εάν μας τιμήσει με σχόλιό του.

Εμείς θα στηρίξουμε εκείνους τους υποψήφιους που τα λόγια συνάδουν αρμονικά με τη ζωή και τα έργα τους, για να χτίσουμε όλοι μαζί τη νέα αρχή του ΠΑΣΟΚ για μια άλλη κοινωνία που μας ταιριάζει, όπως αυτή που μας υποσχέθηκε με το προγραμματικό λόγο ο ίδιος ο ΓΑΠ. Θα είμαστε υποστηριχτές και θα απαιτήσουμε να εφαρμοστεί κατά γράμμα.

Κάθε άλλη εκτροπή ή πισωγύρισμα θα μας βρει απέναντι... γιατί όπως έχουμε δηλώσει:

Μην μας θεωρείτε δεδομένους._

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.