Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Οι τραπεζίτες απειλούν... το ΚΚΕ απέχει από τη διαμάχη...

Το πρόβλημα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών δεν είναι απλή υπόθεση, χιλιάδες οικογένειες ζούνε κάτω από την πίεση υπέρογκων χρεώσεων μιας και το τραπεζικό σύστημα από <μοχλός ανάπτυξης> έγινε ο σύγχρονος <κοτζάμπασης> των Ελλήνων.

Το ΠΑΣΟΚ εδώ και καιρό, και μετά από διαβούλευση, έχει καταθέσει σχέδιο Νόμου που δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε πολίτες που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Ουσιαστικά εισάγει στην οικονομία μας τον όρο <ατομική πτώχευση>, κάτι που ισχύει σε όλη την Ευρώπη.

Με απογοήτευση άκουσα την Κυρία Παρήγαγα σε ρόλο <ψινάκη> να βαθμολογεί το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία για το ποιος έχει ταλέντο στο να παρ απλανή όπως λέει τον λαό.... με 10 η με 7... και όλα αυτά, όταν από κάτω κυμάτιζαν κόκκινες σημαίες...

Ειλικρινά ο κατήφορος τους δεν έχει τελειωμό.... αντί να καυτηριάσει ορθά τις πολιτικές που εδώ και 15 χρόνια εφαρμόστηκαν και οδήγησαν τους Έλληνες να είναι δέσμιοι των τραπεζών, να δηλώσει ότι θα παρακολουθεί την πορεία του νομοσχεδίου και θα πιέζει για την εφαρμογή του αλλά και την επέκταση του, η να αναγνωρίσει την αναγκαιότητα του έστω και αν αμφισβητεί την ειλικρινή πρόθεση του ΠΑΣΟΚ, αρκέστηκε να κάνει χαβαλέ μένοντας άφωνοι όλοι όσοι πλήττονται, και ελπίζουν στην άμεση εφαρμογή του...

κρίμα.....


========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.