Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΗΝ είδατε τον εραστή;

Πολλά blogs θεωρούν δεδομένο το σύρσιμο στις κάλπες του Καραμανλή.

Είναι το τέλος μιας ψευδαίσθησης ενός λαού που πίστεψε σε πλάνα λόγια και υποσχέσεις ανεκπλήρωτες.
Είναι ερωτική αυτή η ατυχής κατάληξη.
Το αποτέλεσμα συνήθως αντιστρέφεται και γίνεται μίσος και απαξίωση.

Πολλά θα γραφτούν για αυτή τη σχέση που αφορά έναν πλάνο πρωθυπουργό και έναν λαό που ακόμα ΔΕΝ θέλει να πιστέψει ότι ο παρτενέρ τον εγκατέλειψε. Ήταν εφήμερη και τραυματική αυτή η σχέση. Πολλοί πίστεψαν στο νέο γαμπρό εραστή που θα εξασφάλιζε το μέλλον του. Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή και η κατάληξη ακόμη παίζεται σε ένα θέατρο παραλόγου και εντυπώσεων. Θα φύγει; θα μείνει; θα ανανεωθεί;

"..Ότι και να κάνει το γυαλί ράγισε και ο λαός ψάχνει για καινούριο προξενιό. Αυτή τη φορά και έπαθε και έμαθε. Οι γαμπροί της εξουσίας δείχνουν το καλό τους πρόσωπο στην αρχή και είναι πολύ ευχάριστοι και συμπαθητικοί... όταν όμως βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τη πραγματικότητα τότε αρχίζουν οι στυτικές δυσλειτουργίες... είναι εκείνη η ώρα που η αγάπη και η εκτίμηση ΔΕΝ επαρκούν για να ολοκληρώσουν τον οργασμό..."

Κάπως έτσι μου τα περιέγραψε με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο και μου τόνισε, ένας συμπαθέστατος φίλος μετανιωμένος ψηφοφόρος του Καραμανλή: "γράφτα όπως στα λέω"... " Οι καιροί ου μενετοί" που θά'λεγε και ο Μεγάλος μας Περικλής και ο λαός βιάζεται για το νέο προξενιό.

Η κατάσταση αυτή είναι για κλάματα αλλά και για γέλια. Η πολιτική κατάντησε κωμωδία όπως η αλίευση γαμπρών με την αθάνατη Γεωργία Βασιλειάδου στη ταινία: "Οι γαμπροί της Ευτυχίας"... εμείς όμως δίνουμε βάση στα κλάματα και στη θλίψη που έφερε αυτή η ολέθρια πολιτική επιλογή δύο φορές.

Τίμιε αναγνώστη που μας διαβάζεις αυτή την ώρα ΜΗΝ σκέφτεσαι ότι χρησιμοποιήσαμε το ερωτικό στοιχείο για άλλους λόγους, αλλά για την αποτύπωση της πραγματικότητας.

Εμείς που ζούμε μέσα στη κοινωνία και αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά της ΔΕΝ μπορούμε να βρούμε έστω και έναν ειλικρινή Έλληνα που να μας πει πως: "αυτή η πολιτική Καραμανλή είναι αυτή που θα επιθυμούσα ως πολίτης για τη χώρα μου" ;
Από την άλλη οι ψηφοφόροι του επιμένουν να τον λατρεύουν ως πρόσωπο.

Είναι η τηλεοπτική δύναμη της εικόνας. Και αυτή η εικόνα άλλαξε γιατί μέσα στο ερωτικό στοιχείο εμφανίστηκαν οι περιβόητοι νταβατζήδες και απαιτούν τα "υποσχεθέντα τους". Πάνε τα Μεγαλεία και οι τσαμπουκάδες της ψησταριάς του "Μπαϊρακτάρη"... τώρα άλλαξε το -ακης από Γιωργάκης σε Γιώργο και ο λαοπρόβλητος Κώστας ο Β' ο ανεψιός έγινε για τα ΜΜΕ ο Κωστάκης.

Έχουμε πολύ υλικό για το Κωστάκη, στη συνέχεια θα αναδημοσιεύσουμε, από τις Συγκλίνουσες αντιθέσεις το "Μήνυμα των Εκλογών από τον Κ. Καραμανλή"

Καλοί φίλοι φρόντισαν να μας πληροφορήσουν για το περιεχόμενο του διαγγέλματος του πρωθυπουργού με το οποίο προκηρύσσονται ουσιαστικά εκλογές.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους το μήνυμα είναι: ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, αλλά το ωράριο λειτουργίας είναι ευθύνη του Καταστηματάρχη!

Ο Καραμανλής καταφεύγει σε εκλογές την υστάτη ώρα και όχι πρόωρα.
Εθνικά ζητήματα και σκάνδαλο Siemens δεν αντέχουν να παραμείνουν σε ακινησία περισσότερο από ένα δίμηνο ακόμη.

Ο Καραμανλής χάνει τον έλεγχο των εξελίξεων, διότι ήταν πρωθυπουργός μιας τετραετίας, όπως και οι περισσότεροι προκάτοχοι του.
Ήδη χρωστάει της… Μιχαλιούς έναν ολόκληρο χρόνο!

Τέλος, παρακαλώ αγνοήστε το γεγονός ότι πέσαμε μέσα στις εκτιμήσεις μας για το χρόνο των εκλογών …πρόκειται για απλή σύμπτωση, που δεν θα επαναληφτεί! Δ.Γ

Και θα ολοκληρώσουμε με ένα video από το Γιώργο Κρόγια με τίτλο:
Αποκλειστικό: Το διάγγελμα Καραμανλή!!!!
και υπότιτλο: Σαν να μην πέρασε μια μέρα...



Νάσος
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.